Демобилисани борци заборављени од државе

Крајње је вријеме да републичка власт обрати пажње на борачку популацију, а посебно на демобилисане борце, изјавио је новоизабрани предсједник Градске борачке организације у Бијељини, Миодраг Стевановић.

Република Српска 06.06.2014 | 23:03
Демобилисани борци заборављени од државе

Побољшати положај демобилисаних бораца, главни је приоритет новог предсједника Борачке организације у Бијељини, који како он сматра, немају никаква права.

"Демобилисани борци су тренутно у најтежем положају. Они су релативно у неким позним годинама и о њима нико не води рачуна, а немају остварена никаква права", изјавио је Стевановић.

Нови предсједник посебан акценат ће ставити и на већа права дјеце погинулих бораца, али и свих борца, јер како сматра Стевановић ред је да се и њихов глас чује.

(БН ТВ)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

сокол

06.06.2014 23:52

у овој насој борацкој вецина ликова,била седам ,седам.Седам дана на линији,седам мјесеци куци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала

07.06.2014 04:10

Бице боље брацо моја када Баја оде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

07.06.2014 06:11

Слаби сте ви борци,кад сте дозволили да вас годинама понизавају. Преседник Борацке организације је играц великог Баје. Ту су сви договори у цетири ока прије икаквог званицног договора,тако они то раде добро једном а и другом ,а борци то је смесно они су задња рупа на свиралу. НАЗАЛОСТ. Гласајте опет за Бају и пропаст се наставља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

07.06.2014 06:26

Не знам само шта сте очекивали од ове власти. Још само фали да не смијеш рећи да си био борац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованБЛ

07.06.2014 07:03

Ниста цудно, ова власт је заборавила на сав народ. Борацку популацију помене, тек, пред изборе када Баја, у свом фазону обеца куле и виле борцима, објасни им како их никада неце заборавити, а послије избора нестане у виду магле и све буде по старом или јос горе.Његова главна карта за политицку игру је борацка популација, манипулисе и лазе ову категорију не би ли добио који глас. А, сасвим сам сигуран да он и не зна ниста о овој популацији. па он је сверцовао док су ови људи стварали РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

славко

07.06.2014 07:21

Браво за Десиног. Прави борац И прави цовјек !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

07.06.2014 07:24

не зна се који од којег је јаци и здравији а исли би у пензију,лопату у руке па це бити и пара а не сједити код куце зени уз сукњу

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуx

07.06.2014 07:29

Како це иста остати борцима када је бивси министар Боско Томиц све присвојио за себе. У Српском Сарајеву се нико не мозе запослити од његових најблизих сродника... зена и сва њена фамилија,дијете једно,дијете друго...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борци бијељине

07.06.2014 07:31

а борачка је до мојега-десин председник,мрва,кајисија шубара,итд па имал и један међу вама да је ратовао а није држао кафић за време рата још вам фали мирко благојевић и пуковник лука четнички па да имамо ,,индексово позориште на сцени борачке организације бијељине,,председник је за само три мјесеца рањен неколико пута што значи да смо га узалуд учили да се не дере и да се сагне ко нас представља мајко моја,,покушат ћу,пробат ћу,тражит ћу-нема значи конкретно ничим чиме би присилио власт да нам нешто да а и ко да их присили сви набројани су прошле изборе гласали за СНСД-мишко компани,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

тешко нама

07.06.2014 07:38

А шта очекујете од дезертерске, бахате, корумпиране ... власти. Сви представници невладиних организација, укључујући и борачке популације су под палицом режима. Очигледан је примјер и предсједника РВИ који је први понудио власти да се од мизерних инвалиднина одбија дио новца за поплављене, док тајкуни који су опљачкали све што с могло опљачкати ћуте и вребају прилику да и из Фонда солидарности нешто ушићаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

07.06.2014 07:56

Демобилисани борци, пензионери, радници, пољопривредници, студенти,ђаци, радно способни и неспособни... Сви они су заборављени од власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.06.2014 09:46

Чекају они да сви помремо. Не знају они ни шта је метак а не пушка. Добрим дјелом смо сами криви за све ово. Уколико баја остане не дао Бог на власти не преостаје ништа друго до масовни немири. Џаба му полиција и сви остали. Када су имали скупштину у Фочи прије неколико мјесеци ЗАДЊА тема је била статус бораца и рви - а. Закључак је био да је стање тешко тешко и крај?! Искрено брину ме и ове остале странке које да скоро и не помињу ову тему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

07.06.2014 09:59

Ево једна проста математицка формула за насе борце. На аукцију све аудије и друга луксузна возила од владе до опстина. За те паре наруце се фијатова аута у Крагујевцу, висак од тога у нова радна мјеста. Укинути возаце за нерентабилне водје. Како мозете гласати за некога ко 10 год.прави минусе у будзету од локала до врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

07.06.2014 10:58

свака цаст овоме зорану. господо и ја сам борац 1 категорије и није тацно да то не смијем рец напротив поносан сам на то али сто реце зоран, рат је заврсен вец давно, за послом а не само тразити права и сједити. ово се односи на оне који су способни и цекају пред трговинама пиво а радит неце. ја сам добио награду од бога сто сам остао способан за посао, а свака цаст породицама погинулих и инвалидима, њима треба брига дрзаве заслузили су а способним ни динара помоци. на посао, а посла има ко хоце радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

релност

07.06.2014 11:43

у реду и ја се не слазем са овом влашћу али будимо искрени нека борци напису осим инвалида и породица погинулих колико су добили за време владавине сдс, пдп и других борацког додатка будимо искрени

ОДГОВОРИТЕ