Додик поново понижава грађане Српске

Изјава предсједника Републике Српске Милорада Додика, да се у програм санације штета на подручјима погођеним катастрофалним поплавама у Републици Српској треба уврстити и Олимпијски центар "Јахорина“ је за сваког нормалног грађана неприхватљива, тврди члан ресорног одбора СДС-а за трговину и туризам Жељко Перенчевић.

Република Српска 06.06.2014 | 23:04
Додик поново понижава грађане Српске

Он сматра да је Додик очигледно изгубио везу с реалношћу и да је ова изјава у најмању руку понизила све оне грађане који су у овој катастрофи претрпјели штету.

“Ово што Додик покушава да уради није ништа ново. Додик има таленат да новац усмјерава на погрешна мјеста и то без одређивања икаквих приоритета. На тај начин је такођер потрошен новац од Телекома, а грађани од тога нису имали ништа. Он ће новац, који би оштећеним грађанима требао да помогне како би се вратили у живот, усмјерити тамо гдје њему најбоље одговара. У то спада, као што смо имали прилику да чујемо, и Олимпијски центар "Јахорина“, који је у прошлој зимској сезони претрпио огромну штету. Не због недостатка снијега, већ због њему подобних и некомпетентних страначких кадрова, који раде по истом принципу као и сам Додик”, тврди Перенчевић.

Подсјећа да је Олимпијски центар "Јахорина“ добио ново руководство и да би усмјеравање новца управо у Олимпијски центар била идеална прилика за Додика да покаже како овим предузећем управљају компетентни људи.

“Хотелијери и сви други привредници на Јахорини, који су због некомпетентног руководства овог олимпијског центра остали без значајних прихода у прошлој сезони, ни од овог новца не би видјели ништа”, казао је Перенчевић.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

РЕЖИМСКЕ ВИЈЕСТИ

06.06.2014 20:58

-ПУТИН И ДАЉЕ ЈАКО ЗАИНТЕРЕСОВАН ДА ПОМОГНЕ СРПСКОЈ -БАЈА СХАРЕво СЛИКУ СА ПУТИНОМ СВИМ МЕДИЈИМА У РЕГИЈИ -РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ИМЕ МОСТА У ГРАДИСЦИ -КУСТУРИЦА СНИМА ФИЛМ"ДОДИК НА АУТО- ПУТУ ЗА НИГДЈЕ -НА ОТВАРАЊУ ТРЕБИЊСКОГ АЕРОДРОМА ПЈЕВА БАЈА -ЦАР ПАРЕ У МАГЛЕ -ПУТИН И ДАЉЕ ЈАКО ЗАИНТЕРЕСОВАН ДА ПОМОГНЕ СРПСКОЈ -УКРАДЕНА РИЈЕТКА ФОТОГРАФИЈА ДОДИКА СА ПУТИНОМ -КУСТУРИЦА СНИМА МОНОДРАМЕ "БОЉЕ ЛОТИКА НЕГО МОТИКА" и "ДОК ЈЕ ОВАЦА БИЦЕ И ВУНЕ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови с Вучијака

06.06.2014 21:36

Колико још треба понављати. Милорад Додик је уништио Републику Српску!!! Ко то не види, осјетит ће на својој кожи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

06.06.2014 21:42

Баја инструктор скијања. Специјалност слалом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мимо

06.06.2014 21:44

Залосно је то сто су све паре уплацене на владу рс И сад це миле да прави сра хоце а ту је И куртонрица Једва доцеко да за граби залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељко

07.06.2014 03:21

јесте ли ви видјели да председник неке земље пјева на васару или неком збору. ако се кандидује онај змај од босне сто дрзи бикове- треба гласати за њега- нема ту никакве разлике

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

07.06.2014 04:40

показало се да додик није никакав политицки потенцијал али на залост такве сировине су у насем народу биле цесто цијењене

ОДГОВОРИТЕ
Name

кикирики

07.06.2014 05:06

Миле Тхе Кинг ! Овце боље и нису заслузиле :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

07.06.2014 09:35

Ма не ради се о (Баји). Бају је изгласао народ, сто знаци народ одредјује ко це да га води. Како ствари стоје ми нисмо способни да изнедримо квалитетног водју, тако да је он наса слика и прилика. Ми требамо добар систем и ако не знамо да га направимо треба да га преписемо (примјер од неких западних дрзава) након тога падају све Баје и Бајице. Ми морамо да се сами замислимо и да видимо ста нам је боље. Свако од нас или бар вецина покусава неким пријеким путем доци до циља; а послије нам Баја смета. Морамо прво мијењати себе инаце дуго це нам долазити неке Баје!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

07.06.2014 18:34

Залосно је сто се новац уплацује на Владу Р.С, и онда Додик распоредјује паре како њему одговара, на мјеста гдје он има највисе користи. Назалост тај новац не иде народу који је претрпио стете од попава.

ОДГОВОРИТЕ