Dodik ponovo ponižava građane Srpske

Izjava predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, da se u program sanacije šteta na područjima pogođenim katastrofalnim poplavama u Republici Srpskoj treba uvrstiti i Olimpijski centar "Jahorina“ je za svakog normalnog građana neprihvatljiva, tvrdi član resornog odbora SDS-a za trgovinu i turizam Željko Perenčević.

Republika Srpska 06.06.2014 | 23:04
Dodik ponovo ponižava građane Srpske

On smatra da je Dodik očigledno izgubio vezu s realnošću i da je ova izjava u najmanju ruku ponizila sve one građane koji su u ovoj katastrofi pretrpjeli štetu.

“Ovo što Dodik pokušava da uradi nije ništa novo. Dodik ima talenat da novac usmjerava na pogrešna mjesta i to bez određivanja ikakvih prioriteta. Na taj način je također potrošen novac od Telekoma, a građani od toga nisu imali ništa. On će novac, koji bi oštećenim građanima trebao da pomogne kako bi se vratili u život, usmjeriti tamo gdje njemu najbolje odgovara. U to spada, kao što smo imali priliku da čujemo, i Olimpijski centar "Jahorina“, koji je u prošloj zimskoj sezoni pretrpio ogromnu štetu. Ne zbog nedostatka snijega, već zbog njemu podobnih i nekompetentnih stranačkih kadrova, koji rade po istom principu kao i sam Dodik”, tvrdi Perenčević.

Podsjeća da je Olimpijski centar "Jahorina“ dobio novo rukovodstvo i da bi usmjeravanje novca upravo u Olimpijski centar bila idealna prilika za Dodika da pokaže kako ovim preduzećem upravljaju kompetentni ljudi.

“Hotelijeri i svi drugi privrednici na Jahorini, koji su zbog nekompetentnog rukovodstva ovog olimpijskog centra ostali bez značajnih prihoda u prošloj sezoni, ni od ovog novca ne bi vidjeli ništa”, kazao je Perenčević.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

REŽIMSKE VIJESTI

06.06.2014 20:58

-PUTIN I DALJE JAKO ZAINTERESOVAN DA POMOGNE SRPSKOJ -BAJA SHAREvo SLIKU SA PUTINOM SVIM MEDIJIMA U REGIJI -RASPISAN KONKURS ZA IME MOSTA U GRADISCI -KUSTURICA SNIMA FILM"DODIK NA AUTO- PUTU ZA NIGDJE -NA OTVARANJU TREBINJSKOG AERODROMA PJEVA BAJA -CAR PARE U MAGLE -PUTIN I DALJE JAKO ZAINTERESOVAN DA POMOGNE SRPSKOJ -UKRADENA RIJETKA FOTOGRAFIJA DODIKA SA PUTINOM -KUSTURICA SNIMA MONODRAME "BOLJE LOTIKA NEGO MOTIKA" i "DOK JE OVACA BICE I VUNE"

ODGOVORITE
Name

Vukovi s Vučijaka

06.06.2014 21:36

Koliko još treba ponavljati. Milorad Dodik je uništio Republiku Srpsku!!! Ko to ne vidi, osjetit će na svojoj koži.

ODGOVORITE
Name

Istina

06.06.2014 21:42

Baja instruktor skijanja. Specijalnost slalom.

ODGOVORITE
Name

Mimo

06.06.2014 21:44

Zalosno je to sto su sve pare uplacene na vladu rs I sad ce mile da pravi sra hoce a tu je I kurtonrica Jedva doceko da za grabi zalosno

ODGOVORITE
Name

zeljko

07.06.2014 03:21

jeste li vi vidjeli da predsednik neke zemlje pjeva na vasaru ili nekom zboru. ako se kandiduje onaj zmaj od bosne sto drzi bikove- treba glasati za njega- nema tu nikakve razlike

ODGOVORITE
Name

borac rs

07.06.2014 04:40

pokazalo se da dodik nije nikakav politicki potencijal ali na zalost takve sirovine su u nasem narodu bile cesto cijenjene

ODGOVORITE
Name

kikiriki

07.06.2014 05:06

Mile The King ! Ovce bolje i nisu zasluzile :)

ODGOVORITE
Name

Soko

07.06.2014 09:35

Ma ne radi se o (Baji). Baju je izglasao narod, sto znaci narod odredjuje ko ce da ga vodi. Kako stvari stoje mi nismo sposobni da iznedrimo kvalitetnog vodju, tako da je on nasa slika i prilika. Mi trebamo dobar sistem i ako ne znamo da ga napravimo treba da ga prepisemo (primjer od nekih zapadnih drzava) nakon toga padaju sve Baje i Bajice. Mi moramo da se sami zamislimo i da vidimo sta nam je bolje. Svako od nas ili bar vecina pokusava nekim prijekim putem doci do cilja; a poslije nam Baja smeta. Moramo prvo mijenjati sebe inace dugo ce nam dolaziti neke Baje!!!

ODGOVORITE
Name

Bojan

07.06.2014 18:34

Zalosno je sto se novac uplacuje na Vladu R.S, i onda Dodik rasporedjuje pare kako njemu odgovara, na mjesta gdje on ima najvise koristi. Nazalost taj novac ne ide narodu koji je pretrpio stete od popava.

ODGOVORITE