Човић на саслушању

Председник КК Црвена звезда и потпредседник ФК ЦЗ Небојша Човић је од 9 х у полицји на саслушању због наводног напада на новинара Дејана Анђуса, сазнаје Б92.

Србија 06.06.2014 | 10:54
Човић на саслушању

Човић је, подсетимо, у среду изјавио да је гостовао на ТВ Коперникус у уторак увече, али је демантовао да је напао и ударио новинара те телевизије Дејана Анђуса, који је након поменуте емисије изјавио да га је Човић пет пута ударио и све време вређао наводно због тога што је био незадовољан постављеним питањима у емисији.

Председник КК Црвена звезда посебно је био незадовољан, како је тврдио Анђус, помињањем његовог сина Филипа.Анђус је рекао да му се Човић обратио следећим речима: "Шта хоћеш ти, што лажеш? Немаш право да ми помињеш сина." Потом га је Човић, како је даље изјавио новинар, неколико пута ударио руком и ногом.

Новинар Коперникуса је навео да се Човић појавио у џипу који је возио његов зет Милош Нинковић, а да су у близини стајала тројица навијача која су и десетак минута након напада шетала испред телевизије и рекла му да он напада и да неће ништа да кажу шта су видели јер "навијачи Звезде нису цинкароши".

Сведок догађаја био је новинар Милован Јовановић који је потврдио да је Човић три-четири пута претио Анђусу "га ће га запамтити". Новинар Коперникуса Дејан Анђус је одмах позвао полицију и најавио тужбу против Небојше Човића.

Коментари / 0

Оставите коментар