Čović na saslušanju

Predsednik KK Crvena zvezda i potpredsednik FK CZ Nebojša Čović je od 9 h u policji na saslušanju zbog navodnog napada na novinara Dejana Anđusa, saznaje B92.

Srbija 06.06.2014 | 10:54
Čović na saslušanju

Čović je, podsetimo, u sredu izjavio da je gostovao na TV Kopernikus u utorak uveče, ali je demantovao da je napao i udario novinara te televizije Dejana Anđusa, koji je nakon pomenute emisije izjavio da ga je Čović pet puta udario i sve vreme vređao navodno zbog toga što je bio nezadovoljan postavljenim pitanjima u emisiji.

Predsednik KK Crvena zvezda posebno je bio nezadovoljan, kako je tvrdio Anđus, pominjanjem njegovog sina Filipa.Anđus je rekao da mu se Čović obratio sledećim rečima: "Šta hoćeš ti, što lažeš? Nemaš pravo da mi pominješ sina." Potom ga je Čović, kako je dalje izjavio novinar, nekoliko puta udario rukom i nogom.

Novinar Kopernikusa je naveo da se Čović pojavio u džipu koji je vozio njegov zet Miloš Ninković, a da su u blizini stajala trojica navijača koja su i desetak minuta nakon napada šetala ispred televizije i rekla mu da on napada i da neće ništa da kažu šta su videli jer "navijači Zvezde nisu cinkaroši".

Svedok događaja bio je novinar Milovan Jovanović koji je potvrdio da je Čović tri-četiri puta pretio Anđusu "ga će ga zapamtiti". Novinar Kopernikusa Dejan Anđus je odmah pozvao policiju i najavio tužbu protiv Nebojše Čovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar