Манџукић мења Балотелија?

Италијански медији преносе да је Филипо Инзаги више него спреман да се одрекне контроверзног Италијана, под условом да на Сан Сиро приволи голгетера Бајерна.

Фудбал 05.06.2014 | 15:39
Манџукић мења Балотелија?

Таленат је ту, али квалитет – само повремено. А чини се да је Филипо Инзаги чак и са функције тренера млађих категорија Милана видео да је Марио Балотели непоправљив. Стога, тврде медији у Италији, не би имао ништа против ни да италијански репрезентативац оде, али под условом да на Сан Сиро стигне адекватна замена. Инзаги тачно зна и кога би довео – Марија Манџукића!

Статус хрватског интернационалца у Минхену се, упркос сјајно сезона иза њега, већ неко време доводи под сумњу, па се Манџукић већ доводио у везу са Челсијем. Али, пошто се чини извесним да ће на Стамфорд стићи Дијего Коста можемо да претпоставимо да од овог првог посла нема ништа.

Са друге стране, гласине о одласку Балотелија код Роберта Манћинија у Галатасарај (?!) испоставиле су се као нетачне, али то није прекинуло спекулације о растанку Росонера и контроверзног нападача. Извесно је само да би продајом Балотелија било сакупљено довољно новца за Манџукића.

Бајерн наводно тражи 30 милиона, али се у Милану надају да ће цену оборити на 22 до 25 милиона евра.

Делује као решење које би све стране учинило задовољним, пошто се после доласка Роберта Левандовског у Минхен очекује и да ће Манџукић, ни крив ни дужан, изгубити минутажу у тиму Пепа Гвардиоле.

Коментари / 0

Оставите коментар