Mandžukić menja Balotelija?

Italijanski mediji prenose da je Filipo Inzagi više nego spreman da se odrekne kontroverznog Italijana, pod uslovom da na San Siro privoli golgetera Bajerna.

Fudbal 05.06.2014 | 15:39
Mandžukić menja Balotelija?

Talenat je tu, ali kvalitet – samo povremeno. A čini se da je Filipo Inzagi čak i sa funkcije trenera mlađih kategorija Milana video da je Mario Baloteli nepopravljiv. Stoga, tvrde mediji u Italiji, ne bi imao ništa protiv ni da italijanski reprezentativac ode, ali pod uslovom da na San Siro stigne adekvatna zamena. Inzagi tačno zna i koga bi doveo – Marija Mandžukića!

Status hrvatskog internacionalca u Minhenu se, uprkos sjajno sezona iza njega, već neko vreme dovodi pod sumnju, pa se Mandžukić već dovodio u vezu sa Čelsijem. Ali, pošto se čini izvesnim da će na Stamford stići Dijego Kosta možemo da pretpostavimo da od ovog prvog posla nema ništa.

Sa druge strane, glasine o odlasku Balotelija kod Roberta Manćinija u Galatasaraj (?!) ispostavile su se kao netačne, ali to nije prekinulo spekulacije o rastanku Rosonera i kontroverznog napadača. Izvesno je samo da bi prodajom Balotelija bilo sakupljeno dovoljno novca za Mandžukića.

Bajern navodno traži 30 miliona, ali se u Milanu nadaju da će cenu oboriti na 22 do 25 miliona evra.

Deluje kao rešenje koje bi sve strane učinilo zadovoljnim, pošto se posle dolaska Roberta Levandovskog u Minhen očekuje i da će Mandžukić, ni kriv ni dužan, izgubiti minutažu u timu Pepa Gvardiole.

Komentari / 0

Ostavite komentar