Милер жели из Бајерна

Један од главних играча минхенског Бајерна, Томас Милер рекао је да очекује да му Баварци дозволе да промени средину овог лета.

Фудбал 05.06.2014 | 15:32
Милер жели из Бајерна

Немачки репрезентативац се није баш наиграо ове сезоне код Пепа Гвардиоле, који га је често уводио у игру са клупе, а у медијима је су га до сада највише селили у Манчестер јунајтед.

Да је трансфер могућ сведочи и чињеница да бивши тренер Бајерна, а сада Јунајтеда, Луј ван Гал жели да доведе Милера на Олд Трафорд, пошто је одустао од Тонија Кроса.

Холандски стручњак је први дао шансу Милеру 2009. године и створио га једним од најбољих нападача данашњице, који је под уговором са тимом из Минхена до 2017. године, али очекује да ће му управа дозволити да промени клуб.

"Дошао сам до момента у каријери када желим да знам да ли сам у конкуренцији за првих 11 у Бајерну и да ли ме клуб има у плану за будућност. Нисам од оних којих ћуте када нису задовољни и због тога желим да преговарам са клубовима.", рекао је Милер.

Он је раније спомињао да има "посебну везу" са ван Галом.

"Није тајна да Луј и ја имамо сјајну везу која превазилази 'нормалан' однос између тренера и играча", закључио је Милер, а преноси "Скај".

Двадесетчетворогодишњи нападач је своју каријеру започео у Бајерну, а за клуб са Алијанц арене је до сада одиграо 165 мечева и постигао 58 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар