Miler želi iz Bajerna

Jedan od glavnih igrača minhenskog Bajerna, Tomas Miler rekao je da očekuje da mu Bavarci dozvole da promeni sredinu ovog leta.

Fudbal 05.06.2014 | 15:32
Miler želi iz Bajerna

Nemački reprezentativac se nije baš naigrao ove sezone kod Pepa Gvardiole, koji ga je često uvodio u igru sa klupe, a u medijima je su ga do sada najviše selili u Mančester junajted.

Da je transfer moguć svedoči i činjenica da bivši trener Bajerna, a sada Junajteda, Luj van Gal želi da dovede Milera na Old Traford, pošto je odustao od Tonija Krosa.

Holandski stručnjak je prvi dao šansu Mileru 2009. godine i stvorio ga jednim od najboljih napadača današnjice, koji je pod ugovorom sa timom iz Minhena do 2017. godine, ali očekuje da će mu uprava dozvoliti da promeni klub.

"Došao sam do momenta u karijeri kada želim da znam da li sam u konkurenciji za prvih 11 u Bajernu i da li me klub ima u planu za budućnost. Nisam od onih kojih ćute kada nisu zadovoljni i zbog toga želim da pregovaram sa klubovima.", rekao je Miler.

On je ranije spominjao da ima "posebnu vezu" sa van Galom.

"Nije tajna da Luj i ja imamo sjajnu vezu koja prevazilazi 'normalan' odnos između trenera i igrača", zaključio je Miler, a prenosi "Skaj".

Dvadesetčetvorogodišnji napadač je svoju karijeru započeo u Bajernu, a za klub sa Alijanc arene je do sada odigrao 165 mečeva i postigao 58 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar