Баш вруће лето и у Партизану

Лето још није почело, а у Хумској кључа... Управни одбор данас решава питање спортског директора. Станојевић заинтересован за везисту црно-белих.

Фудбал 05.06.2014 | 14:53
Баш вруће лето и у Партизану

Фудбалери Партизана ускоро ће се поново окупити и почети припреме за наредну сезону. У ком броју, с ким и без кога, чини се да нико не може ни да наслути.
Времена је мало, а у Хумској и даље нису све коцкице сложене. Штавише, расуте су...

Сигурно је да челници "парног ваљка" имају поверење у тренера Марка Николића, што се не може рећи и за спортског директора Алберта Нађа.

Према незваничним информацијама, о чему је МОНДО већ писао, некадашњем дугогодишњем капитену Партизана неће бити продужен уговор и црно-бели ће привремено остати без главног оперативца у прелазном року.

Дефинитивна одлука о Нађу требало би да буде донесена данас на састанку Управног одбора.

Нађ је недавно изјавио да без обзира шта се догоди на релацији између њега и клуба, Партизан има спреман прелазни рок и по том питању може да остане миран. Међутим, и те како ће навијачи вицешампиона Србије бринути за састав "првог тима".

Бројни најављени одласци још увек нису реализовани, а о појачањима се и даље ћути. Ни изненадни трансфери врло битних играча нису били ретка појава ранијих година код црно-белих.

Међу играчима који би овог лета могли да напусте Хумску је и Никола Дринчић.

Одлични везни фудбалер одрадио је тек шест месеци од трогодишњег уговора са Партизаном, а већ је запао за око некадашњем тренеру "парног ваљка" Александру Станојевићу, новом шефу стручног штаба Макабија из Хаифе.

Уколико Израелци реше да доведу Дринчића, с обзиром на не баш стабилну финансијску ситуацију у Хумској, врло лако би могло да се догоди да Партизан, као и много пута раније, подлегне понуди и остане без врло битног фудбалера.

Дринчић је са неколико ефектних голова, међу којима посебно место заузима онај против Црвене звезде, за кратко време постао један од омиљених фудбалера навијача Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар