Baš vruće leto i u Partizanu

Leto još nije počelo, a u Humskoj ključa... Upravni odbor danas rešava pitanje sportskog direktora. Stanojević zainteresovan za vezistu crno-belih.

Fudbal 05.06.2014 | 14:53
Baš vruće leto i u Partizanu

Fudbaleri Partizana uskoro će se ponovo okupiti i početi pripreme za narednu sezonu. U kom broju, s kim i bez koga, čini se da niko ne može ni da nasluti.
Vremena je malo, a u Humskoj i dalje nisu sve kockice složene. Štaviše, rasute su...

Sigurno je da čelnici "parnog valjka" imaju poverenje u trenera Marka Nikolića, što se ne može reći i za sportskog direktora Alberta Nađa.

Prema nezvaničnim informacijama, o čemu je MONDO već pisao, nekadašnjem dugogodišnjem kapitenu Partizana neće biti produžen ugovor i crno-beli će privremeno ostati bez glavnog operativca u prelaznom roku.

Definitivna odluka o Nađu trebalo bi da bude donesena danas na sastanku Upravnog odbora.

Nađ je nedavno izjavio da bez obzira šta se dogodi na relaciji između njega i kluba, Partizan ima spreman prelazni rok i po tom pitanju može da ostane miran. Međutim, i te kako će navijači vicešampiona Srbije brinuti za sastav "prvog tima".

Brojni najavljeni odlasci još uvek nisu realizovani, a o pojačanjima se i dalje ćuti. Ni iznenadni transferi vrlo bitnih igrača nisu bili retka pojava ranijih godina kod crno-belih.

Među igračima koji bi ovog leta mogli da napuste Humsku je i Nikola Drinčić.

Odlični vezni fudbaler odradio je tek šest meseci od trogodišnjeg ugovora sa Partizanom, a već je zapao za oko nekadašnjem treneru "parnog valjka" Aleksandru Stanojeviću, novom šefu stručnog štaba Makabija iz Haife.

Ukoliko Izraelci reše da dovedu Drinčića, s obzirom na ne baš stabilnu finansijsku situaciju u Humskoj, vrlo lako bi moglo da se dogodi da Partizan, kao i mnogo puta ranije, podlegne ponudi i ostane bez vrlo bitnog fudbalera.

Drinčić je sa nekoliko efektnih golova, među kojima posebno mesto zauzima onaj protiv Crvene zvezde, za kratko vreme postao jedan od omiljenih fudbalera navijača Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar