Радоњић: Хоћемо титулу!

Тренер Црвене звезде Телеком очекује да његова екипа покаже добру форму већ против Мега Визуре, у полуфиналу плеј-офа. "Наша жеља је јасна", подвукао је.

Кошарка 05.06.2014 | 13:21
Радоњић: Хоћемо титулу!

После три узастопна пораза (Мега, Раднички, Партизан), кошаркаши Црвене звезде Телеком успели су да се консолидују и "повежу" две убедљиве победе.

После тријумфа над Црнокосом у Косјерићу, у среду су у "закључаној" хали "Пионир" победили Металац, прилично лако (90:53).

С обзиром на то да утакмица није имала такмичарски значај и да је познато да ће се Звезди у полуфиналу плеј-офа супротставити Мега Визура (први меч 8. јуна), тренер Дејан Радоњић одлучио је да одмори пар играча.

Демаркус Нелсон није се ни пресвукао у опрему за меч, а Бранко Лазић није улазио у игру, због ударца који је добио у претходном колу.

После утакмице, Радоњић је оценио да је направљен добар увод за плеј-оф.

"Већ у недељу хоћемо да покажемо своје право лице. Желимо да већ у првом дуелу, против Мега Визуре, покажемо да се дижемо и да ћемо бити најспремнији онда када је то најпотребније", поручио је тренер на конференцији за новинаре.

Иако је до проглашења ванредне ситуације и отказивања утакмица Црвена звезда имала перфектан суперлигашки скор, после паузе се вратила на паркет лошија и нервознија него пре ње.

Шеф струке црвено-белих уверен је да је негативан период иза његове екипе.

"Лигашки део такмичења је био у познатим околоностима, са несрећом која је задесила државу и то је сигурно одвукло пажњу. Али, у сваком случају то је иза нас. Надам се да ће сви играчи бити спремни како бисмо ставили у функцију оно што смо радили читаве године", објаснио је Радоњић.

Значајних проблема са повредама играча нема. Демаркус Нелсон има "ситних сметњи", а Бранко Лазић није могао да наступи само на једној утакмици...

"И други играчи су вукли повреде, али успећемо да их санирамо и да покажемо да можемо да дођемо до остварења наше жеље – освајања титуле првака", подвукао је тренер Звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар