Radonjić: Hoćemo titulu!

Trener Crvene zvezde Telekom očekuje da njegova ekipa pokaže dobru formu već protiv Mega Vizure, u polufinalu plej-ofa. "Naša želja je jasna", podvukao je.

Košarka 05.06.2014 | 13:21
Radonjić: Hoćemo titulu!

Posle tri uzastopna poraza (Mega, Radnički, Partizan), košarkaši Crvene zvezde Telekom uspeli su da se konsoliduju i "povežu" dve ubedljive pobede.

Posle trijumfa nad Crnokosom u Kosjeriću, u sredu su u "zaključanoj" hali "Pionir" pobedili Metalac, prilično lako (90:53).

S obzirom na to da utakmica nije imala takmičarski značaj i da je poznato da će se Zvezdi u polufinalu plej-ofa suprotstaviti Mega Vizura (prvi meč 8. juna), trener Dejan Radonjić odlučio je da odmori par igrača.

Demarkus Nelson nije se ni presvukao u opremu za meč, a Branko Lazić nije ulazio u igru, zbog udarca koji je dobio u prethodnom kolu.

Posle utakmice, Radonjić je ocenio da je napravljen dobar uvod za plej-of.

"Već u nedelju hoćemo da pokažemo svoje pravo lice. Želimo da već u prvom duelu, protiv Mega Vizure, pokažemo da se dižemo i da ćemo biti najspremniji onda kada je to najpotrebnije", poručio je trener na konferenciji za novinare.

Iako je do proglašenja vanredne situacije i otkazivanja utakmica Crvena zvezda imala perfektan superligaški skor, posle pauze se vratila na parket lošija i nervoznija nego pre nje.

Šef struke crveno-belih uveren je da je negativan period iza njegove ekipe.

"Ligaški deo takmičenja je bio u poznatim okolonostima, sa nesrećom koja je zadesila državu i to je sigurno odvuklo pažnju. Ali, u svakom slučaju to je iza nas. Nadam se da će svi igrači biti spremni kako bismo stavili u funkciju ono što smo radili čitave godine", objasnio je Radonjić.

Značajnih problema sa povredama igrača nema. Demarkus Nelson ima "sitnih smetnji", a Branko Lazić nije mogao da nastupi samo na jednoj utakmici...

"I drugi igrači su vukli povrede, ali uspećemo da ih saniramo i da pokažemo da možemo da dođemo do ostvarenja naše želje – osvajanja titule prvaka", podvukao je trener Zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar