Чајеви по крвним групама

Свака крвна група има различите потребе па у складу с тим може се одредити која храна нам најбоље одговара. Идентична ствар је и када је реч о пићима.

Здравље 05.06.2014 | 10:59
Чајеви по крвним групама

0 КРВНА ГРУПА - Када је реч о исхрани, особе које имају ову крвну групу требало би да конзумирају месо, а избегавају млеко и глутен. Иако се добро носе са стресом, често их мучи стомачна киселина ПРЕПОРУКА: Ђумбир, женшен и зелени чај, као и чај од нане.

А КРВНА ГРУПА - Особе које имају ову крвну групу под сталном су претњом од стреса услед повећаног нивоа хормона кортизола. Кафа им не шкоди, а препоручљиво је да што више конзумирају воће и поврће, медитирају, упражњавају јогу.ПРЕПОРУКА: Јасмин и његова комбинација са зеленим чајем, као и мешавина невена и мајчине душице.

Б КРВНА ГРУПА - Особе крвне групе Б имају спор метаболизам, склоне аутоимуним обољењима, гојазности, летаргији, хроничном умору и несаници. Имају отпоран пробавни систем, али и слабу одбрану против бактерија.ПРЕПОРУКА: Зелени чај, чај зеленог или црвеног роибиса, као и мешавина чајева зове, роибоса, жалфије и матичњака, хибискус и шипак.

АБ КРВНА ГРУПА-Особе са овом крвном групом имају јаку интуицију, нису склоне стресу, али имају и смањен либидо.ПРЕПОРУКА: Зелени и чај од нане и бруснице.

Коментари / 0

Оставите коментар