Нађ одлази из Партизана!

Уочи састанка фудбалске владе у опцији је неколико идеја од којих је можда и најближа реализацији она по којој би тренер Марко Николић добио шира овлашћења.

Фудбал 04.06.2014 | 21:15
Нађ одлази из Партизана!

Стари директор неће добити нови уговор, а ко ће у прву фотељу спортског сектора Партизана могло би да буде познато већ у четвртак, после састанка Управног одбора клуба из Хумске. На стадиону црно-белих је данас одржан састанак Секретаријата, после којег је само потпредседник Миле Јовичић проговорио неколико речи пребацивши лоптицу на седницу УО која је заказана за 16 часова.

- Утврђени су теме о којима ћемо расправљати на Управном одбору, као и ставови. О свему осталом, тачније о конкретним темама разговараћемо после те седнице - било је све што се могло чути од Јовичића.

И без званичне потврде са највишег места прилично је јасно да спортски директор Алберт Нађ, којем је по слову уговора завршен мандат 31. маја, неће убудуће обављати тај посао. Он од завршетка првенства практично није имао контакте са челницима Партизана, изузев са Дарком Грубором, али притом прича о наставку сарадње није добила озбиљне тонове.

Уочи састанка фудбалске владе у опцији је неколико идеја од којих је можда и најближа реализацији она по којој би тренер Марко Николић добио шира овлашћења, па би у случају да та варијанта добије зелено светло испред његовог имена стајало - тим менаџер. Последњих дана као наследник Алберта Нађа помињан је и Ранко Стојић што је он убрзо демантовао. Поред теме спортског директора „на тапету“ би требало да се нађе и потенцијални трансфер Данила Пантића у торински Јувентус. Наводно, Италијани су већ близу договора са Партизаном по којем би талентовани Пантић као играч „старе даме“ остао у Хумској још годину дана.

Председник Драган Ђурић је најавио дефинитивно повлачење у децембру, а као један од кандидата да га наследи на том месту помиње се трофејни стручњак црно-белих и некадашњи спортски директор Љубиша Тумбаковић.

- Драган Ђурић је председник и мој пријатељ и свакако да сада није тренутак да се прича на ту тему. Нема смисла расправљати о ономе што би евентуално могло да се догоди, много је важније да се сви партизановци окрену Партизану и помогну му колико год могу. Мој допринос никада није био споран, он је увек велики - истакао је Тумбаковић.

Коментари / 0

Оставите коментар