Nađ odlazi iz Partizana!

Uoči sastanka fudbalske vlade u opciji je nekoliko ideja od kojih je možda i najbliža realizaciji ona po kojoj bi trener Marko Nikolić dobio šira ovlašćenja.

Fudbal 04.06.2014 | 21:15
Nađ odlazi iz Partizana!

Stari direktor neće dobiti novi ugovor, a ko će u prvu fotelju sportskog sektora Partizana moglo bi da bude poznato već u četvrtak, posle sastanka Upravnog odbora kluba iz Humske. Na stadionu crno-belih je danas održan sastanak Sekretarijata, posle kojeg je samo potpredsednik Mile Jovičić progovorio nekoliko reči prebacivši lopticu na sednicu UO koja je zakazana za 16 časova.

- Utvrđeni su teme o kojima ćemo raspravljati na Upravnom odboru, kao i stavovi. O svemu ostalom, tačnije o konkretnim temama razgovaraćemo posle te sednice - bilo je sve što se moglo čuti od Jovičića.

I bez zvanične potvrde sa najvišeg mesta prilično je jasno da sportski direktor Albert Nađ, kojem je po slovu ugovora završen mandat 31. maja, neće ubuduće obavljati taj posao. On od završetka prvenstva praktično nije imao kontakte sa čelnicima Partizana, izuzev sa Darkom Gruborom, ali pritom priča o nastavku saradnje nije dobila ozbiljne tonove.

Uoči sastanka fudbalske vlade u opciji je nekoliko ideja od kojih je možda i najbliža realizaciji ona po kojoj bi trener Marko Nikolić dobio šira ovlašćenja, pa bi u slučaju da ta varijanta dobije zeleno svetlo ispred njegovog imena stajalo - tim menadžer. Poslednjih dana kao naslednik Alberta Nađa pominjan je i Ranko Stojić što je on ubrzo demantovao. Pored teme sportskog direktora „na tapetu“ bi trebalo da se nađe i potencijalni transfer Danila Pantića u torinski Juventus. Navodno, Italijani su već blizu dogovora sa Partizanom po kojem bi talentovani Pantić kao igrač „stare dame“ ostao u Humskoj još godinu dana.

Predsednik Dragan Đurić je najavio definitivno povlačenje u decembru, a kao jedan od kandidata da ga nasledi na tom mestu pominje se trofejni stručnjak crno-belih i nekadašnji sportski direktor Ljubiša Tumbaković.

- Dragan Đurić je predsednik i moj prijatelj i svakako da sada nije trenutak da se priča na tu temu. Nema smisla raspravljati o onome što bi eventualno moglo da se dogodi, mnogo je važnije da se svi partizanovci okrenu Partizanu i pomognu mu koliko god mogu. Moj doprinos nikada nije bio sporan, on je uvek veliki - istakao je Tumbaković.

Komentari / 0

Ostavite komentar