И Печник дигао глас

Иако је један од ретних у Црвеној звезди који је добио већи део новца, Словенац Нејц Печник је поновио причу својих саиграча да не могу више да чекају.

Фудбал 04.06.2014 | 13:59
И Печник дигао глас

Никола Мијаиловић и Драган Мрђа су јавно поручили управи клуба да реше проблем са дуговањима или ће напустити редове новог шампиона.

"Моји саиграчи Мијаиловић, Мрђа и Милијаш рекли су истину и потпуно их подржавам у свему што су изјавили. Ми смо се наслушали разних обећања у протеклим месецима и наше стрпљење је потрошено. Тако више не можемо", рекао је Печник.

Словеначки репрезентативац је упућен и у то шта су о иступима играча говорили Драган Џајић и Небојша Човић, који је посебно нагласио да "не треба новим проблемом правити још већи проблем".

"Прочитао сам и изјаве председника и потпредседника и не желим да им противречим. Али, ми се с овим истим проблемима суочавамо још од припрема прошлог лета, а они као да желе да се прашина слегне, па да се настави по старом", додао је Печник у изјави за "Вечерње новости".

Печник има уговор на још годину дана, жели да остане на Маракани где је према сазмањима Спорта добио 194.500 евра, али није у потпуности задовољан.

"Ми смо били сложни, стрпљиви и толерантни. Освојили смо титулу и од тада нам се нико није обратио. Време је да управа покаже да нас поштује. Лично, искрено бих желео да останем у Звезди. Иако сам ту тек годину дана овај клуб доживљавам као свој. Али да би овај одличан и јединствен тим остао на окупу, потребно је да неко предузме нешто, да видимо и дела, а не само обећања. Разумем и огроман дуг клуба, знао сам за ситуацију и када сам долазио, али исто тако знам да се већ дуго ништа не мења по том питању. Нити се дуг смањује, нити има новца за нас. Ми смо издржали свашта, а нико ни да нам честита на ономе што смо постигли упркос свему. Е, то ме као човека нарочито боли", рекао је Печник

Печник, као и Мрђа, Мијаиловић и Милијаш, каже да не размишља о тужби против клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар