Вујошевић схватио грешку

Тренер Партизана НИС Душко Вујошевић признао је да је погрешио што је 'давио' Богдана Богдановића, рекавши да је реаговао у афекту, преносе Новости.

Кошарка 04.06.2014 | 13:35
Вујошевић схватио грешку

"Реаговао сам у афекту, сигурно сам погрешио, али ништа више не могу да исправим. Не желим да звучи као оправдање, али сваки човек има границе стрпљења, а ничије није бескрајно", јасан је Вујошевић у интервјуу за 'Спорт'.

Тренеру црно-белих је најжалије што се све одиграло пред публиком, ТВ камерама, новинарима...

"Много ми је жао што се све десило јавно, пред публиком, па сада сви брује само о томе. Али, питајте моје играче, не само ову генерацију, о нашем међусобном односу. Они су добили толико љубави, топлине и моје посвећености, о чему неки други могу само да сањају. Наравно, то укључује и Богдановића. Пре мог повртка у Партизан био је 12-13. играч", додао је тренер Душко Вујошевић. "Најгоре је то што један тренер може да уради да пусти младог и суперталентованог играча да ради шта хоће. Ко је још рекао да је васпитање играча лака ствар?"Гест је био јавно, пред очима неколико хиљада гледалаца и, најмање што могу да кажем да није пријатно. Никоме од нас. Али, не може ни да се избрише, тога сам свестан и, шта ћемо сад? Када си у фокусу попут Богдановића, мораш да си јак, не само у дуелима. Ако је могао да издржи све лепо што му је кошарка донела, мора да се носи и са овим последњим. А знам да је било непримерно што сам јавно, у афекту, реаговао".

Вујошевић није пропустио прилику да одговори "ни дежурним душебрижницима".

"Сигурно да ме, све оно што се дешава у последње време, доводи у неко стање да се у одређеним моментима слабије контролишем. Није одбрана, али је истина. Сада сви показују бригу за здравље Богдановића, а где је била та брига за Богдана када се дешавало оно што се дешавало током недавног вечитог дербија. А овога пута, толико 'душебрижника'", закључио је своју причу за Спорт Душко Вујошевић.

Партизан је због дешавања на мечу против ФМП кажњен са укупно 989.000 динара.

Коментари / 0

Оставите коментар