Човић претукао новинара

Познати спортски водитељ Дејан Анђус нападнут је од стране Небојше Човића ноћас неколико минута иза поноћи по завршетку његове емисије на телевизију Коперникус.

Босна и Херцеговина 04.06.2014 | 08:44
Човић претукао новинара

Након инцидента Хитна помоћ је превезла водитеља у Ургентни центар где је пристао да разговара са новинаром Телеграфа и објасни шта се догодило после емисије.

"Након емисије смо колега Јовановић, који је био гост у мојој емисији и ја кренули на кафу, када се изненада појавио џип и ја сам видео да су у џипу Човић на сувозачевом месту и његов зет Милош Нинковић који је возио и који ме је данас звао приватно телефоном и врло чудан разговор смо водили. Човић је изашао из кола, на себи је имао сиву тренерку и ја сам приметио да је спреман за обрачун" почео је Анђус своје виђење догађаја и рекао којим речима му се председник КК Црвена звезда обратио.

"Рекао ми је “Шта хоћеш ти, што лажеш”, на шта сам му ја одговорио да не лажем, већ да је он лажов. Онда ми је рекао “Лажеш битанго” да би ме упитао зашто сам спомињао његовог сина Филипа у својој емисији, а ја сам га упитао зашто да то не чиним, јер је ФМП био створен као филијала звезде за младе играче, а не да игра твој син. Он ми је тада рекао да немам права да га спомињем са чиме се ја нисам сложио" ово је како каже водитељ била иницијална каписла након које је уследио ударац од стране Небојше Човића.

"Рекао сам му након што ме је ударио да је направио страшну грешку и да то не ради, али је он наставио и уз бујицу псовки покушао да ме шутне у бутину, као и у доњи део стомака, док сам ја све време покушавао да избегнем ударце и говорио му да то не чини. Да би ипак успео да ме удари по лицу, а да ја нисам осетио ударац. После чега сам ја колеги Миловану рекао да позове полицију и у том тренутку када сам се окренуо упутио ми је јак ударац у аркаду, после чега сам му ја још једном рекао да то не ради", каже водитељ.

"У једном моменту је кренуо као у џип, као да ће да извади оружје уз речи сад ћеш ти да видиш, али уместо те најаве да ће да извуче нешто из кола, само је сео у ауто и отишао", рекао је Анђус који је рекао да су то све гледала тројица момака који су му деловали као навијачи, али да не зна да ли су се задесили на лицу места случајно или намерно.

"Ја сам их упитао: “Је л’ сте видели шта се догодило, како сам нападнут?”, али су ми они рекли да и ја нападам на шта сам им рекао да то не чиним физички. Њихов одговор је био нисмо ми навијачи Звезде цинкароши. Невероватна је коинциденција да су се нашли ту. Лично мислим да их је неко позвао, али немам доказе", завршио је Анђус уз поруку да ће тужити Небојшу Човића и да се неће смирити док се исти не нађе у затвору.

Милован Јовановић који је био гост у емисији код Дејана Анђуса и сведок свега што се догађало нам је потвдио причу водитеља ТВ Коперникус као и да му је први човек КК Црвена звезда претио.

"Претио је, у неколико наврата је помињао да ће га добро запамтити. Ја сам покушавао да смирим ситуацију, али је Човић три-четири пута запретио", изјавио је Јовановић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

циго

04.06.2014 08:04

Цика Дуле према овом није ни болестан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

04.06.2014 08:21

Цовиц, Вујосевиц-забранити рад у спортском сектору!!! Срамота! Андјус-далеко од невинасцета..а пази ово: "лице на навијаце"....како то неко лици на навијаца?)))) Сал, капа...ста? Имам право да изгледам како хоцу а да не будем сврстан у неку навијацку фракцију цовеце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

04.06.2014 11:57

Лаж...веома опасна ствар!

ОДГОВОРИТЕ