Čović pretukao novinara

Poznati sportski voditelj Dejan Anđus napadnut je od strane Nebojše Čovića noćas nekoliko minuta iza ponoći po završetku njegove emisije na televiziju Kopernikus.

Bosna i Hercegovina 04.06.2014 | 08:44
Čović pretukao novinara

Nakon incidenta Hitna pomoć je prevezla voditelja u Urgentni centar gde je pristao da razgovara sa novinarom Telegrafa i objasni šta se dogodilo posle emisije.

"Nakon emisije smo kolega Jovanović, koji je bio gost u mojoj emisiji i ja krenuli na kafu, kada se iznenada pojavio džip i ja sam video da su u džipu Čović na suvozačevom mestu i njegov zet Miloš Ninković koji je vozio i koji me je danas zvao privatno telefonom i vrlo čudan razgovor smo vodili. Čović je izašao iz kola, na sebi je imao sivu trenerku i ja sam primetio da je spreman za obračun" počeo je Anđus svoje viđenje događaja i rekao kojim rečima mu se predsednik KK Crvena zvezda obratio.

"Rekao mi je “Šta hoćeš ti, što lažeš”, na šta sam mu ja odgovorio da ne lažem, već da je on lažov. Onda mi je rekao “Lažeš bitango” da bi me upitao zašto sam spominjao njegovog sina Filipa u svojoj emisiji, a ja sam ga upitao zašto da to ne činim, jer je FMP bio stvoren kao filijala zvezde za mlade igrače, a ne da igra tvoj sin. On mi je tada rekao da nemam prava da ga spominjem sa čime se ja nisam složio" ovo je kako kaže voditelj bila inicijalna kapisla nakon koje je usledio udarac od strane Nebojše Čovića.

"Rekao sam mu nakon što me je udario da je napravio strašnu grešku i da to ne radi, ali je on nastavio i uz bujicu psovki pokušao da me šutne u butinu, kao i u donji deo stomaka, dok sam ja sve vreme pokušavao da izbegnem udarce i govorio mu da to ne čini. Da bi ipak uspeo da me udari po licu, a da ja nisam osetio udarac. Posle čega sam ja kolegi Milovanu rekao da pozove policiju i u tom trenutku kada sam se okrenuo uputio mi je jak udarac u arkadu, posle čega sam mu ja još jednom rekao da to ne radi", kaže voditelj.

"U jednom momentu je krenuo kao u džip, kao da će da izvadi oružje uz reči sad ćeš ti da vidiš, ali umesto te najave da će da izvuče nešto iz kola, samo je seo u auto i otišao", rekao je Anđus koji je rekao da su to sve gledala trojica momaka koji su mu delovali kao navijači, ali da ne zna da li su se zadesili na licu mesta slučajno ili namerno.

"Ja sam ih upitao: “Je l’ ste videli šta se dogodilo, kako sam napadnut?”, ali su mi oni rekli da i ja napadam na šta sam im rekao da to ne činim fizički. Njihov odgovor je bio nismo mi navijači Zvezde cinkaroši. Neverovatna je koincidencija da su se našli tu. Lično mislim da ih je neko pozvao, ali nemam dokaze", završio je Anđus uz poruku da će tužiti Nebojšu Čovića i da se neće smiriti dok se isti ne nađe u zatvoru.

Milovan Jovanović koji je bio gost u emisiji kod Dejana Anđusa i svedok svega što se događalo nam je potvdio priču voditelja TV Kopernikus kao i da mu je prvi čovek KK Crvena zvezda pretio.

"Pretio je, u nekoliko navrata je pominjao da će ga dobro zapamtiti. Ja sam pokušavao da smirim situaciju, ali je Čović tri-četiri puta zapretio", izjavio je Jovanović.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

cigo

04.06.2014 10:04

Cika Dule prema ovom nije ni bolestan

ODGOVORITE
Name

Eh

04.06.2014 10:21

Covic, Vujosevic-zabraniti rad u sportskom sektoru!!! Sramota! Andjus-daleko od nevinasceta..a pazi ovo: "lice na navijace"....kako to neko lici na navijaca?)))) Sal, kapa...sta? Imam pravo da izgledam kako hocu a da ne budem svrstan u neku navijacku frakciju covece!

ODGOVORITE
Name

ццц

04.06.2014 13:57

Лаж...веома опасна ствар!

ODGOVORITE