Испуњена шестина плана у борби против корупције

Из Акционог плана за спровођење Стратегије за борбу против корупције, која се у БиХ спроводи од 2009. до краја ове године, имплементирано је свега 13 од 81 специфичне мјере.

Босна и Херцеговина 03.06.2014 | 09:21
Испуњена шестина плана у борби против корупције

Показао је то извјештај о раду Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције БиХ у 2013., који на недавној сједници није усвојила парламентарна Комисија за избор и праћење рада Агенције, уз оцјене да ова институција не ради свој посао.

Из извјештаја је видљиво да, између осталог, нису усвојене процедуре које омогућавају успостављање јавних регистара правних лица и одговорних лица умијешаних у корупцију.

У Агенцији, којом руководи директор Сеад Лисак са замјеницима Сретом Пекићем и Драганом Слипцем, у извјештају су набројали како су анализирали степен имплементације Акционог плана, како су одржавали презентације, који се ИПА пројекти спроводе у БиХ, који су онлајн курсеви израђени, како су запослени едуковани...

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxл

03.06.2014 07:26

Лажу, ништа није учињено. Изузев што су сједили, примали плате а валкјда им је то и задатак од политичара да тако "раде".

ОДГОВОРИТЕ
Name

сањин

03.06.2014 08:48

људи погледајте видео па оцјените ста је испуњено а ста не: упозоравам потресан видео!!!! хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=КоИ3цфПцОXА

ОДГОВОРИТЕ