Никол Кидман спашава брак

Аустралијска глумица Никол Кидман иза себе има завидну глумачку каријеру, а филмови и серије попут ”Банкок Хилтон”, “Широм затворених очију”, “Други”, “Догвил” и још многи само иду у прилог њеном глумачком таленту.

Забава 02.06.2014 | 11:50
Никол Кидман спашава брак

Ипак, глумица се због лоших критика које је добила за улогу у свом последњем филму “Грејс од Монака”, али и проблема у браку осећа лоше и депресивно.

Према писању америчког магазина “Натионал Енqуирер” Никол Кидман (46) и њен супруг музичар Кит Урбан (46) се стално свађају, а пар је и због пословних обавеза често одвојен, па је глумица јако несрећна.

Никол је уверена да ће им још једно дете спасити брак који траје осам година. Никол и Кит имају две ћеркице од шест и четири године, а пар би јако волео да добије принову.

“Никол озбиљно размишља о беби. Кит и она би овај пут волели да добију сина, а Никол се нада да ће принова успети да поправи пољуљане брачне односе, али и да ће она тако бити чешће код куће”, рекао је неименовани извор близак пару за “Натионал Енqуирер”.

Извор је додао да је Никол у депсерији што због брачних проблема, што због лоших критика на рачун улоге у филму “Грејс од Монака” .

“Никол се у последње време осећа као да јој се цео свет руши. Јако је тужна због брачних проблема, али и због лоших критика” додао је избор.

Коментари / 0

Оставите коментар