Nikol Kidman spašava brak

Australijska glumica Nikol Kidman iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, a filmovi i serije poput ”Bankok Hilton”, “Širom zatvorenih očiju”, “Drugi”, “Dogvil” i još mnogi samo idu u prilog njenom glumačkom talentu.

Zabava 02.06.2014 | 11:50
Nikol Kidman spašava brak

Ipak, glumica se zbog loših kritika koje je dobila za ulogu u svom poslednjem filmu “Grejs od Monaka”, ali i problema u braku oseća loše i depresivno.

Prema pisanju američkog magazina “National Enquirer” Nikol Kidman (46) i njen suprug muzičar Kit Urban (46) se stalno svađaju, a par je i zbog poslovnih obaveza često odvojen, pa je glumica jako nesrećna.

Nikol je uverena da će im još jedno dete spasiti brak koji traje osam godina. Nikol i Kit imaju dve ćerkice od šest i četiri godine, a par bi jako voleo da dobije prinovu.

“Nikol ozbiljno razmišlja o bebi. Kit i ona bi ovaj put voleli da dobiju sina, a Nikol se nada da će prinova uspeti da popravi poljuljane bračne odnose, ali i da će ona tako biti češće kod kuće”, rekao je neimenovani izvor blizak paru za “National Enquirer”.

Izvor je dodao da je Nikol u depseriji što zbog bračnih problema, što zbog loših kritika na račun uloge u filmu “Grejs od Monaka” .

“Nikol se u poslednje vreme oseća kao da joj se ceo svet ruši. Jako je tužna zbog bračnih problema, ali i zbog loših kritika” dodao je izbor.

Komentari / 0

Ostavite komentar