РГ: ЈЈ - Ерани, Лајовић - Надал

Деветог дана такмичења на Ролан Гаросу, Душан Лајовић игра меч каријере против Рафаела Надала, док се Јелена Јанковић састаје са Саром Ерани.

Тенис 02.06.2014 | 10:48
РГ: ЈЈ - Ерани, Лајовић - Надал

Србин и Шпанац ће на терен изаћи по завршетку првог сусрета на "Филип Шатријеу" (око 12.30 часова), у коме се састају Кики Бертенс и Андреа Петковић.

Отприлике у истом термину очекује се и излазак Јелена Јанковић на мегдан Италијанки. Њихов меч на терену "Сузан Леглен" такође је други по реду, после дуела Кевина Андерсона и Давида Ферера.

На терен ће поново и Ненад Зимоњић, овога пута у пару са Данијелом Нестором. Они свој четвртфинални меч против Марина Драгање и Флориана Мергеа неће почети пре 13 часова.

Зимоњић је већ обезбедио полуфинале 'микс дубла' у пару са Јулијом Гергес.

Дуел у осмини финала Отвореног првенства Француске биће први међусобни између Лајовића и Надала, а наш тенисер се по први пут пласирао у ову фазу неког од четири највећа турнира.

Сара Ерани води у победама против Јелена Јанковић. Наша тенисерка славила је пре четири године на Мастерсу у Индијан Велсу, али јој се Италијанка реванширала три године касније на завршном турниру у Истанбулу, док је предност стекла ове сезоне тријумфом у полуфиналу Рима.

У понедељак ће на терен три представника Србије у јуниорској конкуренцији. Прва носитељка, Ивана Јоровић отвара програм од 11 часова против Жаклин-Адин Кристијан на терену број 17, где ће нешто касније Петар Чонкић, у пару са Хубертом Хурлачем, играти прво коло дубла.

Катарина ће два пута на терен. Најпре је од 13 часова очекује дуел са Маргом Јеролимосовом у синглу, а нешто касније и дубл са Хеленом Плоскиновом, протв Марије Гонсалес и Летисије Видал.

Коментари / 0

Оставите коментар