Срби са Панамом само 1:1

Репрезентација Србије забележила је први реми на турнеји по Америци, пошто је на "Тојота парку" у Чикагу одиграла 1:1 (0:1) са селекцијом Панаме.

Фудбал 01.06.2014 | 17:27
Срби са Панамом само 1:1

Србија је била бољи ривал у првом делу игре и потпуно заслужено отишла на одмор са предношћу.

Капитен Бранислав Ивановић је одлично скочио после корнера у 25. минуту, који је извео Душан Тадић, са десетак метара послао лопту у гол Панаме. Коначан резултат меча поставио је Габријел Гомес после тачно сат времена игре.

'Орлови' су пре пет дана на старту турнеје у Њу Џерсију после, такође, одличне игре у првих 45 минута савладали Јамајку са 2:1.

Селекцији су се у међувремену прикључили играчи из Јелен Суперлиге, голман Милан Лукач из Партизана, те Дарко Лазовић и Драган Мрђа из Црвене звезде, док се због повреде у домовину вратио Адем Љајић.

Сем поготка, српска селекција није успела у првих 45 минута озбиљније да угрози гол Панаме, док је екипа из Централне Америке имала један солидан покушај из слободног ударца.

Љубинко Друловић није мењао приступ ни на старту другог дела меча, па су момци наставили са офанзивном игром. Неколико солидних прилика креирао је Александар Коларов, а поред њега истакли су се и Душан Тадић и Лазар Марковић.

Меч у држави Илиноис обележила је чврста и агесивна игра, а у грубостима су предњачили играчи Панаме, која је меч завршила за десет играча. Црвени картон зарадио је Карлос Гомес, после неколико оштрих стартова.

Србија није поражена у последњих осам сусрета.

Србија ће одиграти још један тест меч у Америци, овога пута у Јужној а ривал 6. јуна у Сао Паулу биће велики Бразил.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Либертас

01.06.2014 18:04

По мојем мисљењу.Тв Бн је једна од најбољих телевизија у региону. Слаба тацка васе телевизије је спортски програм.Прво касните, а друго,цак и резимска гласила знају у саставу ције земље се налазе.Професија мора бити изнад свега.с постовањем!!!

ОДГОВОРИТЕ