Srbi sa Panamom samo 1:1

Reprezentacija Srbije zabeležila je prvi remi na turneji po Americi, pošto je na "Tojota parku" u Čikagu odigrala 1:1 (0:1) sa selekcijom Paname.

Fudbal 01.06.2014 | 17:27
Srbi sa Panamom samo 1:1

Srbija je bila bolji rival u prvom delu igre i potpuno zasluženo otišla na odmor sa prednošću.

Kapiten Branislav Ivanović je odlično skočio posle kornera u 25. minutu, koji je izveo Dušan Tadić, sa desetak metara poslao loptu u gol Paname. Konačan rezultat meča postavio je Gabrijel Gomes posle tačno sat vremena igre.

'Orlovi' su pre pet dana na startu turneje u Nju Džersiju posle, takođe, odlične igre u prvih 45 minuta savladali Jamajku sa 2:1.

Selekciji su se u međuvremenu priključili igrači iz Jelen Superlige, golman Milan Lukač iz Partizana, te Darko Lazović i Dragan Mrđa iz Crvene zvezde, dok se zbog povrede u domovinu vratio Adem Ljajić.

Sem pogotka, srpska selekcija nije uspela u prvih 45 minuta ozbiljnije da ugrozi gol Paname, dok je ekipa iz Centralne Amerike imala jedan solidan pokušaj iz slobodnog udarca.

Ljubinko Drulović nije menjao pristup ni na startu drugog dela meča, pa su momci nastavili sa ofanzivnom igrom. Nekoliko solidnih prilika kreirao je Aleksandar Kolarov, a pored njega istakli su se i Dušan Tadić i Lazar Marković.

Meč u državi Ilinois obeležila je čvrsta i agesivna igra, a u grubostima su prednjačili igrači Paname, koja je meč završila za deset igrača. Crveni karton zaradio je Karlos Gomes, posle nekoliko oštrih startova.

Srbija nije poražena u poslednjih osam susreta.

Srbija će odigrati još jedan test meč u Americi, ovoga puta u Južnoj a rival 6. juna u Sao Paulu biće veliki Brazil.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Libertas

01.06.2014 18:04

Po mojem misljenju.Tv Bn je jedna od najboljih televizija u regionu. Slaba tacka vase televizije je sportski program.Prvo kasnite, a drugo,cak i rezimska glasila znaju u sastavu cije zemlje se nalaze.Profesija mora biti iznad svega.s postovanjem!!!

ODGOVORITE