Обустављен саобраћај на правцу Бијељина - Тузла

На магистралном путу Тузла - Бијељина, у мјесту Сељубље, данас је потпуно обустављен саобраћај због санације коловоза.

Босна и Херцеговина 01.06.2014 | 12:35
Обустављен саобраћај на правцу Бијељина - Тузла

Саобраћај ће бити обустављен до 17.00 часова, а у осталом периоду овај правац могу користити возила до 3,5 тоне.

Због одрона потпуно је обустављен саобраћај на регионалном путу Лопаре-Горња Тузла у мјесту Веселиновац, а возила према Тузли могу користити заобилазни правац преко Прибоја, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На магистралном путу Лончари-Брчко саобраћај је још обустављен, а возила се преусмјеравају преко Аризоне и Церика, малезијским путем према Брчком.

Због великих одрона непроходни су и регионални путеви Братунац-Дрињача, Факовићи-Скелани и Шековићи-Каштељ.

На маистралном путу Бањалука-Јајце у Бочцу, саобраћај се одвија једном траком и регулисан је семафорима.

На магистралним путевима Клашнице - Прњавор у Чардачанима и Шепак-Власеница и Зворник-Бијељина, те на регионалним Зелени Јадар граница са Србијом, Коњевић Поље-Факовићи и Тишћа-Цапарде, због појаве
клизишта саобраћа се једном траком.

На магистралном путу Билећа - Гацко, локалитет Степен, због опасности од одрона саобраћај се одвија једном коловозном траком.

У току је санација путева Каракај - Цапарде и Братунац - Сикирић, а возила се повремено пропуштају једном коловозном траком.

На дионици регионалног пута Добој - Маглај, у мјесту Рјечице, због одрона саобраћај теретних возила одвија се наизмјенично, једном траком.

На магистралном путу Маглај - Добој, у мјесту Косова, до даљег се не може саобраћати. На обилазном правцу - регионалном путу преко Шеварлија, теретна возила четири метра висине повремено се пропуштају по посебном режиму наизмјенично, док путничка возила овом обилазницом саобраћају без ограничења, али спорије.

На дионицама Симин Хан - Калесија, у мјесту Чакловићи, и Оџак - Брод обустављен је саобраћај за теретна возила, док аутомобили саобраћају наизмјенично, једном траком.

Гранични прелази Шамац и Брчко и даље су затворени за саобраћај, а на осталим прелазима нема дужих задржавања.

Коментари / 0

Оставите коментар