Полиција спријечила отмицу Северининог сина?

Због шпијунирања певачице Северине Вучковић испитан је бивши полицајац. Пуштен је након испитивања, али полиција је и даље опрезна.

Забава 01.06.2014 | 09:40
Полиција спријечила отмицу Северининог сина?

Високи извор близак истрази потврдио је за Јутарњи лист да је полиција озбиљно схватила догађаје које је пријавила хрватска певачица.

Полицијски инспектори, идентификовали су, привели и испитали крупнијег мушкарца који је, испред певачице и њеног малог сина Александра, ударио ногом у аутомобил Томице Петровића, дугогодишњег менаџера хрватске певачице, којег је позвала у помоћ када је приметила да непозната група мушкараца снима њу и њеног сина.

- Мушкарца, чији идентитет не желимо открити, испитали су полицијски инспектори и пустили га – открива саговорник Јутарњег.

Мушкарац којег је испитивала полиција је тврдио како се случајно затекао на месту догађаја јер често шета тим улицама због лошег здравља које захтева пуно кретања. Занимљиво је да је испитани бивши полицијски службеник.

За групу мушкараца, која још није идентификована, инспектори верују да се није случајно затекла у близини госпођице Вучковић. Постоји оправдана сумња, да је можда реч о организованом посматрању са мотивом који засад није познат.

Коментари / 0

Оставите коментар