Policija spriječila otmicu Severininog sina?

Zbog špijuniranja pevačice Severine Vučković ispitan je bivši policajac. Pušten je nakon ispitivanja, ali policija je i dalje oprezna.

Zabava 01.06.2014 | 09:40
Policija spriječila otmicu Severininog sina?

Visoki izvor blizak istrazi potvrdio je za Jutarnji list da je policija ozbiljno shvatila događaje koje je prijavila hrvatska pevačica.

Policijski inspektori, identifikovali su, priveli i ispitali krupnijeg muškarca koji je, ispred pevačice i njenog malog sina Aleksandra, udario nogom u automobil Tomice Petrovića, dugogodišnjeg menadžera hrvatske pevačice, kojeg je pozvala u pomoć kada je primetila da nepoznata grupa muškaraca snima nju i njenog sina.

- Muškarca, čiji identitet ne želimo otkriti, ispitali su policijski inspektori i pustili ga – otkriva sagovornik Jutarnjeg.

Muškarac kojeg je ispitivala policija je tvrdio kako se slučajno zatekao na mestu događaja jer često šeta tim ulicama zbog lošeg zdravlja koje zahteva puno kretanja. Zanimljivo je da je ispitani bivši policijski službenik.

Za grupu muškaraca, koja još nije identifikovana, inspektori veruju da se nije slučajno zatekla u blizini gospođice Vučković. Postoji opravdana sumnja, da je možda reč o organizovanom posmatranju sa motivom koji zasad nije poznat.

Komentari / 0

Ostavite komentar