Држављанин БиХ у Аустрији убио супругу

Мушкарац (33), поријеклом из БиХ, задавио је супругу (21) у Клагенфурту, саопштила је аустријска полиција.

Свијет 31.05.2014 | 08:17
Држављанин БиХ у Аустрији убио супругу

Он се одмах предао полицији и тренутно је смјештен у клагенфуртску болницу због повреда које је задобио током сукоба са супругом.

Први резултати истраге говоре да је жена задављена и још се не зна да ли су цијелој сцени присуствовала и дјеца доби од једне, двије и четири године.

У стану је била и мајка убијене жене, која је након убиства у стању шока.

"Дефинитивно се ради о убиству. Узрок смрти и читав слијед догађаја засада су још нејасни. Мада, све указује да је ријеч о смрти дављењем", изјавио је Рајнер Дионисио, портпарол полиције у Клагенфурту.

Према писању медија, муж и супруга су се посвађали у спаваћој соби, док је њена мајка с дјецом била у дневном боравку. Нико ништа није чуо, све док муж није изашао из собе. Мајка је видјела задављену кћерку у спаваћој соби.

Наводно је убица био тај који је позвао хитну помоћ, док други преносе да се он сам предао полицији неколико сати након убиства.

Њену мајку и троје дјеце су прво збринули социјални радници, а затим су добили и психолошку помоћ усљед шока који су преживјели. Дежурни тужилац одмах је наредила обдукцију тијела жене.

Комшије, за које је и ово невјероватан шок, кажу да је ријеч о "једној сасвим нормалној породици".

"Увијек су били фини и пријатељски расположени. Како су се доселили овамо, никада их нисмо чули да се свађају, нити је било икакве назнаке да се не слажу", изјавио је комшија.

Коментари / 0

Оставите коментар