Рибари пронашли тијело Тихомира Панџе

Тијело Тихомира Панџе (65) који је нестао у таласима у Старом Мартинцу 16. маја, пронађено је јуче око 18 часова у близини моста на Врбасу у србачком селу Разбој.

Република Српска 31.05.2014 | 08:21
Рибари пронашли тијело Тихомира Панџе

Панџу су пронашли локални рибари који су одмах обавијестили Полицијску станицу у Српцу која је извршила увиђај. Како пише Србац-рс.цом његово тијело је у вечерњим часовима преузела најближа родбина.

Будући да се већ пуне двије седмице није знала судбина Тихомира Панџе који је настрадао у поплавама, ових дана је планирана потрага ширих размјера која је била заказана за недјељу 1. јуна а учешће је требало да узму родбина, пријатељи и грађани као и припадници полицијске станице, ловачког друштва и спортских риболоваца.

Тихомир Панџа је нестао у Старом Мартинцу 16. маја када се преврнуо чамац у којем је заједно са мјештанином Драганом Мартићем кренуо да однесе помоћ поплављеним домаћинствима и тада су наишли на вртлог који их је преврнуо.

Мартић је успио да се закачи за једно дрво одакле га је извукао син Драгиша са комшијама док је Панџа нестао у таласима.

Коментари / 0

Оставите коментар