Ribari pronašli tijelo Tihomira Pandže

Tijelo Tihomira Pandže (65) koji je nestao u talasima u Starom Martincu 16. maja, pronađeno je juče oko 18 časova u blizini mosta na Vrbasu u srbačkom selu Razboj.

Republika Srpska 31.05.2014 | 08:21
Ribari pronašli tijelo Tihomira Pandže

Pandžu su pronašli lokalni ribari koji su odmah obavijestili Policijsku stanicu u Srpcu koja je izvršila uviđaj. Kako piše Srbac-rs.com njegovo tijelo je u večernjim časovima preuzela najbliža rodbina.

Budući da se već pune dvije sedmice nije znala sudbina Tihomira Pandže koji je nastradao u poplavama, ovih dana je planirana potraga širih razmjera koja je bila zakazana za nedjelju 1. juna a učešće je trebalo da uzmu rodbina, prijatelji i građani kao i pripadnici policijske stanice, lovačkog društva i sportskih ribolovaca.

Tihomir Pandža je nestao u Starom Martincu 16. maja kada se prevrnuo čamac u kojem je zajedno sa mještaninom Draganom Martićem krenuo da odnese pomoć poplavljenim domaćinstvima i tada su naišli na vrtlog koji ih je prevrnuo.

Martić je uspio da se zakači za jedno drvo odakle ga je izvukao sin Dragiša sa komšijama dok je Pandža nestao u talasima.

Komentari / 0

Ostavite komentar