Премијерка: Касниће плате и пензије!

Предсједник Владе Република Српске Жељка Цвијановићева рекла је да ће сигурно доћи до одређеног пролонгирања дана у којем се врши исплата плата буџетским корисницима и пензија, јер напросто нема довољно средстава за исплате.

Република Српска 31.05.2014 | 07:06
Премијерка: Касниће плате и пензије!

Цвијановићева је рекла да је стање у буџету Српске било веома стабилно прије поплава и да су, упркос тврдњама опозиције да неће бити плата и пензија, оне ипак биле редовно измириване.

Она је за бањалучке медије рекла да Српска није била превише задужена, јер су све земље у окружењу, чак и неке европске, задуженије од Републике Српске.

"Од највиших функционера Републике Српске до сваког грађанина морамо схватити да је ово ново стање. Ви данас не можете да гарантујете како ће бити за два мјесеца", истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да ће Влада Српске урадити све да се сада обнове привредни субјекти.

Коментаришући оптужбе опозиције да Влада Републике Српске није добро одреаговала у ванредној ситуацији, Цвијановићева је рекла да се опозиција бави политиканством и да се није часно понијела у овој ситуацији.

"Опозиција нема права да коментарише мјере Владе, јер нису видјели ниједан документ, имају апсолутно незнање о тим рјешењима и могу о томе да чују само преко медија, што је недовољно да би то разумјели", рекла је Цвијановићева.

Она је поновила да ово није вријеме за критиковање оног ко ради, уколико неко ко критикује нема нешто паметно да понуди.

"Не мислим да је у реду да било коме држе предавања они који су били у разним бањама, сједили заваљени у својим кућама, за ТВ апаратима или рачунарима, док смо ми пливали у поплавама", истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да Владу Српске интересује како доћи до грађанина, а не до опозиционара.

"Влада ће анализирати евентуалне пропусте током кризе и понашање након поплава. Сигурно је да је ту било пропуста и сигурно је да свака акција мора бити подложна анализи", каже Цвијановићева.

Она је рекла да не сматра да су сви локални штабови подједнако добро одреаговали, истичући да су неки реаговали добро, док су неки били "изгубљени".

"Питам се откуд толика галама опозиције у Српској да Влада нешто није урадила добро. Шта се десило у Србији? Да ли они желе да кажу да и Влада у Србији није урадила ништа?", упитала је Цвијановићева и додала да су мјере у Српској сличне онима у Србији, уз одређене модификације.

Она је рекла да се радило о поплавама катастрофалних размјера, али да је исто тако свако требало да уради свој дио посла, а онај ко није, треба да одговара.

Цвијановићева је поновила да Републички штаб за ванредне ситуације у складу са захтјевима локалних заједница издаје наредбе за достављање сточне хране, хуманитарне помоћи воде, хране, сјемена и горива.

"Локална заједница треба да организује чишћење свога града, а не да имамо ситуацију да пола једне општине сједи у кафићима, а ми са удаљености од 200 километара шаљемо људе да спашавају насипе и да раде", каже Цвијановићева.

Он је рекла да Штабу за ванредне ситуације нико није доставио захтјев за достављање хране, јер су многа складишта пуна.

Цвијановићева је рекла да је Влада наложила да се провјере све приче о одређеним малверзацијама у вези са дистрибуцијом хране, истичући да ће тешко бити кажњавани они који то буду радили.

"Кажњаваћемо оне који буду манипулисали људима и неке остављали гладнима, те све друге ствари које су грађани пријавили као незаконита понашања у оваквој ситуацији", истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је закључила да Влада Српске неће сносити одговорност за локалну заједницу која није нашла начин да искаже своје потребе.

Коментари / 62

Оставите коментар
Name

бањалуцанин

31.05.2014 05:42

Толико је било стабилно , да на први проблем касне плате.Кога лазете , овај јадни народ или себе , да имате и мало образа и цасти сами би сви отисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДПС

31.05.2014 05:48

Појавила се и баба Ванга. Да објасни народу како нема пара. Па и до сад сте дјелили новац од ММФ-а. Нисте га Ви и Васи бајни експерти зарадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

31.05.2014 06:09

"Пливала у поплавама"??? Ја дотицну господју нисам видио да плива у поплавама. Она је се возала хеликоптером и није је било стид у бијелим лакираним цизмицама около се сетати као паун. Јесте ли видјели радонцица како у поткосуљи сав ознојен разноси вреце и дијели помоц! Ми требамо нову владу која ПрВО мисли на народ а тек онда на себе. И о Каквим она другим дрзавама блебета? Сигурно да дрзаве Које су 50 Пута веце имају мозда веци дуг од Нас Али Оне су те паре користили у развој инфраструктуре. Гдје су Насе паре?? Гдје су отисли кредити?? Немогуце да је владина зграда толико пара костала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато БН

31.05.2014 06:20

Знаци пара нема?! Криве поплаве које трају 15 дана? Знаци испразнили сте касе И спремате се да одете? Поплаве су од 15 маја и са празним касама немају везе. Ова је као Алиса у земљи цуда. Прица о Србији И њиховој Влади. Дај нам мало повуци паралелу са Владом Обале Слоноваце кад ваљас вец глупости. Купи мала прње готово је. Пробуди се мала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анаљубљана

31.05.2014 06:21

Па како није срам ову Жељку, да лаје овакве ствари! Људи, па ако сада нисте свесни, да вам је ова власт дошла главе, онда никада нећете ни бити!Еј, Жељка, опет ти је откопчан шлиц! А требала си бркове обријати или офарбати, а не да фарбаш народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

31.05.2014 06:29

Како знам да је до јуце Српска била "јака и стабилна"... па докле цете градјане муцити? Да вас срам буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доле Влада

31.05.2014 06:30

Уведите протекторат неспособњаковици. Покрали сте све могуће немамо ни фабрика ништа осим кафића. Скоро сви градови су без канализације немамо обичне чамце за спасавање.Боље да су остали Аустријанци него да смо остали оволико заостали. Сад и пензије и плате да касне а народ хлеба нема. СРАМ ВАС БИЛО! ЛОПОВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

31.05.2014 06:40

Зељка доци до градјанина је врло лако,изадјес из аута,хеликоптера,додјес у парк,улицу свугдје је тај градјанин и онда поприцас са људима и цујес ста мисле.Немој поредити владуСрбије са овом владом претузно је.Ако за опозицију није довољно оно сто сазнају из медија ста је са тим истим градјанима јел и за њих недовољно,јел су то неке мјере на бази науцне фантастике?Пара нема и сви то знамо,али питање је гдје су нестале?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

31.05.2014 06:43

1. "Опозиција нема права да коментарише мјере Владе, јер нису видјели ниједан документ, имају апсолутно незнање о тим рјешењима и могу о томе да чују само преко медија, што је недовољно да би то разумјели", рекла је Цвијановићева. ОВО ЈЕ ПРИЗНАЊЕ ДА КРИЈУ ДОКУМЕНТЕ ОД ОПОЗИЦИЈЕ И НАРАВНО ОД ГРАДЈАНА 2. "Питам се откуд толика галама опозиције у Српској да Влада нешто није урадила добро. Шта се десило у Србији? Да ли они желе да кажу да и Влада у Србији није урадила ништа?", упитала је Цвијановићева и додала да су мјере у Српској сличне онима у Србији, уз одређене модификације. КЛАСИЦНА МЕТОДА ОДГОВОРА НА ПИТАЊЕ ПИТАЊЕМ У СИТУАЦИЈИ КАД НЕМА СТА ДА СЕ КАЗЕ У СВОЈУ ОДБРАНУ 3. Цвијановићева је закључила да Влада Српске неће сносити одговорност за локалну заједницу која није нашла начин да искаже своје потребе. ЗНАК ДА ВЛАДУ И ВЛАСТ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ СТАНОВИСТВО И ЊИХОВЕ ПОТРЕБЕ ПРИЈЕ, ЗА ВРИЈЕМЕ И ПОСЛИЈЕ ПОПЛАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снезана

31.05.2014 06:52

какав апсурд! па они нису јос ниста финанцијски помогли и утросили а вец овакве безобразне изјаве. па људи моји ста це бити тек послије. њима је ова ситуација ко кец на једанаест да могу да се ваде на поплаве. посао опозиције и јесте да критикује владу свугдје у свијету, а она казе немају право на то ?! лапрда Бајиним језиком, мора да би опстала. али докле ова диктатура и безобзирност. докле људи моји, освијестите се. направили су владу као да је краљевство у дрзави. треба да се понасају у складу са стандардом људи Које представљају.заиста ми је теско да ову неправду гледам и слусам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оптимиста!!!!!!

31.05.2014 06:53

А поруке младима у к....!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Памет

31.05.2014 07:06

Пара има али Ваши јарани(Станишићи, Деспотовићи, Нешковићи Бобар итдУ Бну) купе кајмак тако да народу не остаје ништа.Преиспитајте мало откуд свима њима толики новац сигурно га на дневницу нису зарадили.Која будала дозволи градити кафану у једином бијељанском парку?Важно је да ничу цркве и дзамије, зна Бог на ста ја мислим,изгледа да само поповима привреда цвијета.Преиспитајмо се дали је икоме стало до народа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови с Вучијака

31.05.2014 07:17

Које глупости говори, неки су задуженији од нас али имају привреду, ми се натежемо три године да у Бијељини пустимо у рад шећерану. Русима дали фабрике за кеш, нема новца јер је на вашим тајним рачунима по бијелом свијету. Када сљедећи пута прођете поред Вучијака видјет ћете празне куће, дефинитивно се селимо у Аустрију. Поздрав Браћо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реис

31.05.2014 07:27

Ко нам "даде" ово чудо за премијера? Ко нас тако осакати? Шта би од нако лијепе и здраве Републике Српске? Да ли се ми можежо са овим кабадахујама на власти извући уопште из кризе.Овај мушки лик у женском облику нема појма шта ради и шта прича. Па нама су једино и функионисале локалне заједнице за вријеме поплава. Је ли неко видио власт уопште. Ова сподоба је дошла у Бијељину али много касније и то у село Обарску код свог партијског полтрона, а са Мићићем се срела у Електродистрибуцији код другог полтрона. Она град није хтјела да види а камоли тугу од села према Рачи. За такво понашање у катастрофи у другим земљама би је објјесили. Предсједник је успио да затрује и подијели Србе, да у Сарајеву шурује са другима, а против својих, да напада слободу медија и да и њих подијели дајући паре само једнима, успио је да нам и оно мало јединства разори а све то због тајкуна због пара због богаћења. Осакаћена је Република Српска до те мјере да власт сама каже (без трунке стида) да немамо ни робне резерве, ни пара, ни чамаца, ни лопата чак. Истовремо имамо труле богаташе, узурпаторе туђе имовине, имамо министре мафијаше, љубимце власти,запошљавање искључиво партијски,тј имамо све оно што треба једној мафијашкој држави. За надати се да ће избори у Октобру зауставити ову агонију коју Српски народ а и сви други нису заслужили. За надати се да ће профункционисати и овдје правни систем и да ће се попунити затворске ћелије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

31.05.2014 07:27

Тоо премијерко, тоо целицна песницо ти си наса будуца Маргарет Тацер, дзаба се буне ови из сдс-а, недај дусманима да нападају куцу насу и насе богате и добростојеце црвене домацине

ОДГОВОРИТЕ
Name

цх

31.05.2014 07:42

Битно је да теби и баји некасне плате аветињо. Опет народ испаста због васе неспособности. Ти ни цистацица ниси способна да будес а не водис дрзаву коју сте довели до ивице пропасти. Паметнија си кад цутис вјеруј. Воде у уста и не бламирај се висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

31.05.2014 07:56

КАКО ВАС НИЈЕ СТИД БАГРО КОРИСТИТЕ ОВУ НЕСРЕЦУ И КАО ТО ЈЕ РАЗЛОГ ЗА КАСЊЕЊЕ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА.СВЕ СТЕ ВИ ВЕЦ ОДАВНО ПОКРАЛИ А САДА ЦЕТЕ МАЛО О РЕФЕРЕНДУМУ ДА НАРОД ОПЕТ УЗМЕТЕ КАО И ДО САДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

31.05.2014 07:59

ОД ЧЕГА ПЕНЗИОНЕР ДА КУПИ ЛИЈЕКОВЕ КАДА МУ ЗАКАСНИ ПЕНЗИЈА ????? АКО НЕМА ЛИЈЕКА ПЕНЗИОНЕР УМИРЕ !!!!! БАНДО ЛОПОВА И УБИЦА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

31.05.2014 08:20

Ваљда има довољно пара да ви напуните себи дјепове,народ је навикао на мрвице,и кад је будјет био пун народ није имао никакве користи од тога ,али сте ви и кумови возили паре у врећама као каубоји,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

31.05.2014 08:25

Давни сам говорио да је СНСД-е веци непријатељ за РС, него и Федерација и Турска скупа. А Федерација и Турска су за 15 дана помогли РС-у, висе него владајуца странка за 8 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

но наме

31.05.2014 08:28

Добро им дошле поплаве,сада могу да не дају нити плате нити пензије и да се правдају поплавама.У нашој Републици у сваком граду треба поставити казане за јавну прехрану,људи предсједница владе нам поручује да нечемо имати примања.Свака част владо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјомлингер

31.05.2014 08:36

Ја колико могу примјетити,овом политикантим је поплава право добро досла, па они сад имају алиби за своју немоц! И под пластом опоравка не би ме цудило да повецају порез, смање плате, пензије?! Овде дефинитивно неце дуго сунце сјати, поготово ако се узме да су се сви измјењали и да је само мртва трка ко је био мање лос, ане ко је био бољи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грбавци су село велико

31.05.2014 08:46

Било је само питање дана када це се то десити...Е па нас драги предсједник "Баја" да није позатварао све фирме и продао сто је могао,плате не би касниле ни у овако теским ситуацијама,има ли би обрт пара из Опстина које нису поплављене,нпр!!Али не,код нас као предсједник је битно да имас имање од пар милиона,да возис ауто од 200.000 км,ма срамота.Засто су морала да се купе полицијска аута,предсједнице?Пуно средјеније дрзаве од нас немају таква аута,а насип у Бијељини и осталим градовима,то вас не занима...Ста це те сипати сада у аута?Ако це каснити плате будзетским радницима,па лаксе је купити сваком полицајцу бицикло,него гориво да троси и онако не слузе ницему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

31.05.2014 08:49

Ово значи само једно - власт је у потпуности одустала од наредних избора. Напокон им је 100% јасно да немају шансу шчепати власт поново па по систему који су користили и приликом претходног одласка са власти "послије мене потоп" поново иду на кашњења плата и пензија. Наше је да им ово не заборавимо и да прислимо (ако треба) нову власт да похапси ове лопове. За утјеху је да у овоме има и нешто добро - дефинитивно су свјесни да немају шансе за побједу у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

31.05.2014 08:51

Ово је стварно врх цинизма, жена пореди себе са Вучићем и владу РС са владом Србије.Па дали она стварно мисли да смо ми тотални идијоти, да ништа не видимо, ништа не знамо и не разумијемо, да је народ луд. Не могу да вјерујем !!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

једна

31.05.2014 08:55

Ова влада само анализира и разрадјује, а кад не анализира и не разрадјује онда реализује аранзмане са ММФ-ом. А ова зена це бити упамцена по томе сто прица до бесвијести, а ниста не казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

31.05.2014 09:26

Кончита опет лупа глупости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радан

31.05.2014 09:49

А када су у РС плате и пензије биле на вријеме? Надам се да це народ смијенити ову власт. Али морам признати да сте сви ви криви сто тако зивите. Бирали сте додика. Било је фино за вас јести и пити и гледати га како пјева под сатором! Младе генерације у рс ми је зао. Хвала богу сто не зивим доле у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Варда

31.05.2014 09:50

Најтузније од овога свега сто нас Баја сматра тоталним идиотима. Ову прицу ни дјеца не би прогутала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

31.05.2014 10:10

Хај бога ти не лази висе о стабилнисти будзета и привреде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

31.05.2014 10:14

Ста сад мељес прво сте затворили 60 хиљада малих радњи са порезима инспекцијама наметима разним монополским законима и сад кукас о привреди

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛОМ

31.05.2014 10:17

Од када нема пара у буџету то ми сви знамо али ето наиђоше ове поплаве па нам бјелочизма изађе на конференцију за штампу да ето каже ту знану новост.Људи моји ова поплава је била за наш напаћени народ у РС али је најава да са овом поплавом мора отићи и смеће у октобру. Нема кутка на земаљској кугли гдје се мисле сакрити а да се не пронађу. Поредити себе и Вучића у Србији то је још једна од великих глупости, па ти човјеку ниси ни до глежња ноге а камоли да се сврставаш у његов ранг.Народ ће сад у октобру изаћи у већем броју неће се више моћи млатити са њим као до сада на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

31.05.2014 10:36

Ова кад прича ја одмах даљински у руке и пребацим канал. Жена је толико арогантна и блебеће да је просто не можеш слушати ма о чему да прича. Постоје људи за које знаш да лажу али су занимљиви, а ово Боже сачувај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

31.05.2014 10:41

Фактуру морамо послати у Ватикан Црном папи да плати репарацију штете! . Католички језуити из Ватикана су извршили ГЕНОЦИД над нама помоћу ХААРП. Шифровани назив операције са заустављањем Циклона облака над нама је ТАМАРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зелим да казем

31.05.2014 11:11

Фактицки поцните радити. Бетонске зидове од два реда смањите на један и тај материјал користите за насипе. Дакле са аутопута бл градиска.Новац корупције фактицки дијелите угрозенима.Дакле крените од владе инпулса па старе владе па кумова родјака спонзора љубавница инспектора.Старих ада . Малих станица. Сан рема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандокан

31.05.2014 11:21

Није спорно да Милокрад и његова злочиначка дружина падају у октобру, само питам се да ли ћемо ми обични грађани преживјети до октобра? Људи хајдемо на улице да криминалце уклонимо док нисмо сви покрепали од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ђорђе

31.05.2014 11:26

Без коментара, увести грађанску непослушност тотално не плаћати ништа, не могу нас све ни затворити премали затвори, а и онако нам немају шта више ни одузети да наплате када је вода уништила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

31.05.2014 11:31

Комедија од жене.Је л' ово неки циркус? Ова прица је увреда за интелигенцију сваког човјека у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумњиво

31.05.2014 11:33

Како је зена ОДВРАТНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

31.05.2014 11:33

ево погледајте како се власт понасала према локалним заједницама прије свега Добој и Бијељина. хттп://www.тв1.ба/вијести/босна-и-херцеговина/догадјаји/16817-власти-рс-данима-блокирале-подјелу-помоци-угрозеним-градјанима.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

трте мрте

31.05.2014 11:38

ОСТАВКА НЕОПОЗИВА ЈЕ ЈОС ЈЕДИНИ ЦАСТАН ЉУДСКИ ЦИН КОЈИ МОЗЕТЕ УРАДИТИ....''КАНЦЕЛАРИСКА ВЛАСТ''ЦЕ ВАС СКУПО КОСТАТИ,,,,СТВАР НОСТ СЕ РУГА РАЗУМУ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

31.05.2014 13:19

Стизу паре из русије ниста се не брините баја је то средио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

31.05.2014 14:05

Краво из бајине стале,сад су ти поплаве изговор сто нас покрадосте ови осам година.Сподобо и наказо,не будете ли нам исплатили МАЈСКЕ плате и пензије ето нас у Бањалуци да вас мало посјетимо с палицама,моткама,сјекирама,нозевима итд.Опозиција мора позвати народ на масовне протесте и градјанску непослусност против ових вампира.То не смију бити протести против Републике Српске у циљу слсбљења њене дејтонске позиције вец да скинемо црвени јарам с врата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја је легенда,цовијек за изуцавање хехехе

31.05.2014 14:24

Овим из снсд-а фали даска у глави,дали они се некада погледају у огледало или прегледају ста су све рекли луди људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

31.05.2014 14:27

вазно је да це за тебе и осталле лопове из СНСД-а бити БАГРО ЈЕДНА НЕЋЕТЕ ЈОШ ДУГО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајо

31.05.2014 15:48

Ста мисли премијерка, да јој ми из Федерације дамо наса 2 телекома да их прода. Било би пара за двије - три плате и пензије или нека дијели оне вауцере по 5 000. Мозда це се за њих моци несто купити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

31.05.2014 17:30

Ову цвијанку кад видим немам три дана среце!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

31.05.2014 18:13

ово се зове једном ријеци БАНКРОТ. На залост морало је све да пропадне да схватимо да смо на погресном путу. Не знам само да ли појединацно или колективно да кренеме трбухом за крухом :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИВРЕДНИК

31.05.2014 18:55

"Кажњаваћемо оне који буду манипулисали људима и неке остављали гладнима, те све друге ствари које су грађани пријавили као незаконита понашања у оваквој ситуацији", истакла је Цвијановићева. БРАВО-КОЛИКО ПЕНЗИОНЕРА ЋЕ БИТИ ГЛАДНО АКО НЕ ДОБИЈУ НИ ОНУ МИЗЕРНУ ПЕНЗИЈУ КОЈУ ИМАЈУ:ПО ТОМ ОСНОВУ ВЛАДА ТРЕБА НАЈПРИЈЕ ДА КАЗНИ СЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

31.05.2014 20:58

Немој се играти зенска главо!Како мислис да Додиков кум Скрбиц плати комуналије у Монте Царлу ако му буде каснила цркавица од амбасадорске плате са којом једва крпи крај са крајем

ОДГОВОРИТЕ
Name

багер

31.05.2014 21:32

Какве плате и пензије .Вазно је да нам је председник добио орден .То висе вреди него сва хуманитарна помоц коју смо добили од трулог запада .То се зове јефтинија варијанта.Није лако заслузити О Р Д Е Н.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босонога

01.06.2014 04:41

Господја Зељка хоцели и васа плата да касни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

синн феин

01.06.2014 05:39

Залосна сова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар -де

01.06.2014 08:31

Тим лоповима је увијек неко други крив, нисмо ми слијепи код оцију а незнам ста народ јос цека ваљда сте гладни зедни па немате снаге да ходате.Пара има све су покрали и продали а МИЛОКРАДИ прије рату били голи као ми сад.Морамо такве лопове казнити САМО ЗАТВОР и то у РУДНИКЕ да раде гладни и зедни.Колико само људи легне и устане гладни а они зиве боље него западни дрзавнициЗивим у Њемацкој 30 година и овдје исто није добро и има доста биједе а нема ни посла а ко ради за мале паре.Зато се борите за своју земљуи своја права,јер ми требамо постеног воду из народа.Поздрав од Бијељинца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

01.06.2014 13:25

Докле цемо висе трпити њено бахацење?! Кад год се појави неки проблем, они га рјесавају "ударањем" по овом ионако јадном и гладном народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харчибалд

01.06.2014 14:33

Скоро је било поређење Републике Српске и Француске :Д, па то је невјероватно, но цомент Прије би се можда могла поредити са неком афричком покрајином Гвинеје бисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каснице пензије

01.06.2014 14:46

Ма немогуце..

ОДГОВОРИТЕ
Name

будала

01.06.2014 15:11

Пензионери стрпите се мало. Обавјестени сте да це каснит пензије а за пар дана цете бит обавјестени да су смањене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни 2

01.06.2014 15:52

Поред оваквих политицара добро је да смо јос и зиви, али сигурно це нас унистити!!!З ивимо у земљи за коју се боре да освоје све светске силе, ЗАСТО? Зивим у земљи којој је највеца корупција, криминал(политицки), велики политицки апарат који немају ни најразвијеније земље свијета, у којој само радник нема никва права (а поготово за зивот). Најмање плате најскупље гориво. Волио бих знати гдје се гаси нас премијер, мислим да је висе не мозе слусати нико (брсти ли брсти) на крају не казе ниста!! Докле цемо издрзати?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

01.06.2014 16:00

НЕ ЗНА СЕ КОЈЕ ГОРИ КАД ПРИЧА ОВА НЕСРЕЋА ЦВИЈАНОВИЋКА ИЛИ ЛИЦЕМЈЕРНИ ПАВИЋ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

01.06.2014 17:24

Која коза бозе. Добро је њој, њој ниста не касни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

01.06.2014 19:26

Хоће ли каснити твоја плата?

ОДГОВОРИТЕ