Инспектор присвојио 20.000 КМ

Инспектор Пореске управе Републике Српске чији су иницијали О.Ж. лишен је слободе, након што је присвојио 20.000 КМ које је претходно тражио као одређену противуслугу од правног лица у Бањалуци, изјавила је Срни портпарол МУП-а Српске Мирна Шоја.

Република Српска 30.05.2014 | 17:39
Инспектор присвојио 20.000 КМ

Срна незавнично сазнаје да је ријеч о Жељку Орељу, који је радио на мјесту инспектора за надзор великих пореских обавезника у Пореској управи у Бањалуци.

Шоја је рекла  да је лишавање слободе извршено по налогу Специјалног тужилаштва Републике Српске због постојања основа сумње да је ово лице починило кривично дјело узимање мита, а у вези са кривичним дјелом злоупотреба службеног положаја и овлашћења.

"МУП Републике Српске захваљује се грађанима који су пријавили полицији овај случај и позива све у Републици Српској, ако имају било каква сазнања сличне врсте, да обавијесте полицију", истакла је Шоја.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

народ

30.05.2014 16:21

Овако су пред локалне изборе хапсили Љубојевица, Смитрана, Церека, социјалисте и глумили постење, па ником ниста. Па сада опет замајавају народ, а велике рибе плове ли плове и грабе немилице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колио

30.05.2014 18:13

Ста хоцес. Па јел треба њега пустити. Ало цовјеце узео 20000 марака. За дан. Па ти за то радис 2 године. Нека су га ухапсили. Какве везе ово има са политиком. И нека хапсе стално Све одреда

ОДГОВОРИТЕ