Ђокић: Нико неће бити оштећен

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић изјавио је да нико од радника у јавном сектору, којима је враћено пет одсто износа плате, неће бити оштећен и да ће по потреби бити извршена корекција обрачуна.

Република Српска 30.05.2014 | 16:59
Ђокић: Нико неће бити оштећен

"Може се десити да ће један мјесец бити проблем, али ће наредног бити извршена корекција и нико неће бити оштећен ни и у дијелу од дана када је донесена одлука о враћању нивоа плата", рекао је Ђокић новинарима у Бањалуци.

Он је додао да то нема везе са Законом о раду, већ са колективним уговором и Законом о платама.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

адвокат

30.05.2014 15:35

ТЕЛЕТАБИС

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

30.05.2014 15:54

Браво министре не дајте ви на васе плате ј..ес сиротињу ко њих ста пита. Синоц реце вас Калабиц да смо глупи и неписмени, да није БН телевизије ово никад не би цули, али запамти једно кад догори до ноктију онда и нокти горе а ви сте све близе нестанку са васом демагогијом. Заврсицете као Динкиц, Цедо, Костуница и остали на сметљисту. Појавице се и код нас Вуциц бице вас превисе за Туњице само ви млатите празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево га

30.05.2014 16:01

Један од лопова да се и он мало чује. Шта ли ради овај човјек ја не знам? Чему служе ови полтрони и коме? Зар овај стварно мисли да је и он битан? Иди забиј се у мишју рупу и не излази до избора што те вода не понесе са собом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

30.05.2014 16:37

Ово су прави импулси а не они сто се насем министру стално спомињу кроз некакав ПП минули рад,цовјек се бори као лав за напацене раднике из будзетског јавног сектора који без ријеци испуњавају своју норму и сатницу а не као ови надницари из производње сто се стално несто к..це и буне против газдурина,свака им длака смета,могао би министар за овакво лојално понасање и подрску повецати будзетским плате за јос 10% у гусле би га ставили и опјевали

ОДГОВОРИТЕ