Đokić: Niko neće biti oštećen

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić izjavio je da niko od radnika u javnom sektoru, kojima je vraćeno pet odsto iznosa plate, neće biti oštećen i da će po potrebi biti izvršena korekcija obračuna.

Republika Srpska 30.05.2014 | 16:59
Đokić: Niko neće biti oštećen

"Može se desiti da će jedan mjesec biti problem, ali će narednog biti izvršena korekcija i niko neće biti oštećen ni i u dijelu od dana kada je donesena odluka o vraćanju nivoa plata", rekao je Đokić novinarima u Banjaluci.

On je dodao da to nema veze sa Zakonom o radu, već sa kolektivnim ugovorom i Zakonom o platama.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

advokat

30.05.2014 15:35

TELETABIS

ODGOVORITE
Name

ceca

30.05.2014 15:54

Bravo ministre ne dajte vi na vase plate j..es sirotinju ko njih sta pita. Sinoc rece vas Kalabic da smo glupi i nepismeni, da nije BN televizije ovo nikad ne bi culi, ali zapamti jedno kad dogori do noktiju onda i nokti gore a vi ste sve blize nestanku sa vasom demagogijom. Zavrsicete kao Dinkic, Cedo, Kostunica i ostali na smetljistu. Pojavice se i kod nas Vucic bice vas previse za Tunjice samo vi mlatite praznu slamu.

ODGOVORITE
Name

Ево га

30.05.2014 16:01

Један од лопова да се и он мало чује. Шта ли ради овај човјек ја не знам? Чему служе ови полтрони и коме? Зар овај стварно мисли да је и он битан? Иди забиј се у мишју рупу и не излази до избора што те вода не понесе са собом.

ODGOVORITE
Name

stole

30.05.2014 16:37

Ovo su pravi impulsi a ne oni sto se nasem ministru stalno spominju kroz nekakav PP minuli rad,covjek se bori kao lav za napacene radnike iz budzetskog javnog sektora koji bez rijeci ispunjavaju svoju normu i satnicu a ne kao ovi nadnicari iz proizvodnje sto se stalno nesto k..ce i bune protiv gazdurina,svaka im dlaka smeta,mogao bi ministar za ovakvo lojalno ponasanje i podrsku povecati budzetskim plate za jos 10% u gusle bi ga stavili i opjevali

ODGOVORITE