Адријано се нуди за "Џ"!

Чак четири екипе разматрају могућност да доведу Бразилца.

Фудбал 30.05.2014 | 16:24
Адријано се нуди за "Џ"!

Император се враћа на место највећег успеха! После Интера, Парме, Фјорентине и Роме чувени Адријано Леите Рибеиро могао би поново да заигра у Италији! Али, после свих глупости које је правио током претходних година, то неће бити нимало лак посао. Због тога је 32-годишњи центарфор дошао на једну изузетно чудну, потпуно невероватну идеју - да игра без једног јединог динара током трајања уговора...

"Дајте ми још једну шансу, Италија је мој други дом", поручио је Адријано, чиме је изазвао буру коментара широм Чизме.

Вероватно и највећи пропали таленат бразилског фудбала је последњи пут играо у Серији А у сезони 2010/11, када је носио дрес Роме. Али је, после седам, релативно неуспешних месеци и свега пет одиграних утакмица раскинуо сарадњу са Вучицом из престонице.

У међувремену је пробао да свој живот и каријеру врати на прави пут у Коринтијансу, али тамо се задржао још краће. Видно угојен и потпуно ван тренажног процеса, Адријано тражи вероватно и последњу шансу да се врати на терен. А за дивно чудо, његова порука добро је прихваћена у чак четири клуба!

Један од њих је, према писању Калчомерката, Катанија, која ће наредне сезоне играти у Серији Б. Ипак, ту се одмах јавио проблем. Пошто, према прописима Друге италијанске лиге, странци не могу да се купују, а Адријану фали свега неколико месеци да добије пасош Италије. То значи да би од јануара могао да заигра, што му даје довољно времена да поново уђе у ритам.

У Серији А Бразилац не би имао такав проблем. Али, питање је да ли би неко уопште имао живаца и стрпљења да се носи са изузетно проблематичним човеком...

Коментари / 0

Оставите коментар