Adrijano se nudi za "DŽ"!

Čak četiri ekipe razmatraju mogućnost da dovedu Brazilca.

Fudbal 30.05.2014 | 16:24
Adrijano se nudi za "DŽ"!

Imperator se vraća na mesto najvećeg uspeha! Posle Intera, Parme, Fjorentine i Rome čuveni Adrijano Leite Ribeiro mogao bi ponovo da zaigra u Italiji! Ali, posle svih gluposti koje je pravio tokom prethodnih godina, to neće biti nimalo lak posao. Zbog toga je 32-godišnji centarfor došao na jednu izuzetno čudnu, potpuno neverovatnu ideju - da igra bez jednog jedinog dinara tokom trajanja ugovora...

"Dajte mi još jednu šansu, Italija je moj drugi dom", poručio je Adrijano, čime je izazvao buru komentara širom Čizme.

Verovatno i najveći propali talenat brazilskog fudbala je poslednji put igrao u Seriji A u sezoni 2010/11, kada je nosio dres Rome. Ali je, posle sedam, relativno neuspešnih meseci i svega pet odigranih utakmica raskinuo saradnju sa Vučicom iz prestonice.

U međuvremenu je probao da svoj život i karijeru vrati na pravi put u Korintijansu, ali tamo se zadržao još kraće. Vidno ugojen i potpuno van trenažnog procesa, Adrijano traži verovatno i poslednju šansu da se vrati na teren. A za divno čudo, njegova poruka dobro je prihvaćena u čak četiri kluba!

Jedan od njih je, prema pisanju Kalčomerkata, Katanija, koja će naredne sezone igrati u Seriji B. Ipak, tu se odmah javio problem. Pošto, prema propisima Druge italijanske lige, stranci ne mogu da se kupuju, a Adrijanu fali svega nekoliko meseci da dobije pasoš Italije. To znači da bi od januara mogao da zaigra, što mu daje dovoljno vremena da ponovo uđe u ritam.

U Seriji A Brazilac ne bi imao takav problem. Ali, pitanje je da li bi neko uopšte imao živaca i strpljenja da se nosi sa izuzetno problematičnim čovekom...

Komentari / 0

Ostavite komentar