Штикле за витке, платформе за јаке ноге!

Правило је једноставно: ако сте танки, нека таква буде и ваша пета.

Мода и љепота 30.05.2014 | 06:57
Штикле за витке, платформе за јаке ноге!

Обуће никад довољно, увек нам фали бар још један пар. Неко више воли високе потпетице, неко равне, углавном имамо своје фаворите у ципеларнику. Међутим, важно је да знате шта одговара вашој грађи и зато, ма колико вам се допадале високе штиклице или платформе, не купујте их јер су то бачене паре.

Платформе
Обућа с платформама идеална је за девојке с јачим ногама и ширим зглобовима јер визуелно продужује ногу и оне у њима изгледају виткије. Платформа је стога одличан избор и за ниске жене.

Ципеле с високом и танком потпетицом
Ово је идеалан модел за високе и витке жене. Правило је једноставно: ако сте танки, нека таква буде и ваша пета. Штикле су одличне и за жене са уским зглобовима, али ако имате јаче ноге, требало би да избегавате танке пете јер ће вам ноге изгледати још гломазније.

Ципеле са заобљеним врхом
Уколико желите да вам стопало изгледа шире, требало би да се одлучите за овакве ципеле. Могу да се пронађу готово у свим бојама и с различитом величином потпетица, тако да свако може да пронађе нешто за себе.

Ципеле с танким каишчићем
Каишчићи, и то што тањи, одличан су избор за девојке с јачим ногама. Циљ је што мање „затворити“ ногу. Ако имате танке зглобове, онда су ципеле с дебљим каишчићем прави избор за вас јер нога изгледа лепше.

Отворене ципеле или оне са украсима
Мала стопала изгледају веће у ципелама са украсима или отворених прстију. Ако вам је важно да нога изгледа веће, онда избегавајте ципеле са округлим врхом. У складу са овим, девојкама које желе да им стопала изгледају мање саветује се да избегавају отворене ципеле.

Коментари / 0

Оставите коментар