Посао из снова већине младих

Компанија “Солент фотс”, у чијем се власништву налази некадашње поморско утврђење “Но Ман’с Форт” (Ничија тврђава), расписала је конкурс за менаџера, од кога се, између осталог, тражи да зна да вози једрилицу, лови рибу и отвара шампањац тзв. “сабраж” техником, тј. помоћу сабље.

Занимљивости 30.05.2014 | 06:39
Посао из снова већине младих

У канцеларију усред мореуза Солент, који дели Острво Вајт од континенталног дела Енглеске, изабрани кандидат долазиће моторним чамцем или хеликоптером. Он ће водити бригу о једној од три зграде из 19. века у мореузСолент које се налазе на британсом Списку архитектонски и историјски значајних објеката.

Луксузна “цитадела у мору”, која изгледа као савршено скровиште за негативце из филмова о британском шпијуну Џејмсу Бонду, има 22 спаваће собе, музеј, теретану, ноћни клуб, два хелиодрома, светионик и базен са топлом водом на крову.

Посао менаџера ће, између осталог, бити организовање грандиозних скупова, укључујући и журке са ласерским светлима. Да би добио посао кандидат мора да буде способан да ради самостално, будући да ће му најближи комшија бити удаљен више од једног и по километра. 

“Ничија тврђава” ће на јесен отворити врата туристима, а према речима Марка Вотса, генералног директора “Солент фортса”, тражи се “особа јединствена као и сам објекат - неко ко заиста уме да управља, а да при том не буде тиранин!”  

Утврђење из викторијанског доба поред обале Портсмута првобитно је подигнуто за смештај 80 војника који је требало да бране Енглеску од француске морнарице.Више од једног века касније, претворено је у луксузни хотел. Године 2008. објекат је поново продат, а очекивало се да ће донети приход од чак четири милиона фунти (пет милиона евра).

Реч је о једном у низу утврђења дуж јужне обале Британије чију је изградњу наредио премијер Лорд Палмерстон, страхујући од напада Наполеона ИИИ.   Утврђење подигнуто између 1861. и 1880. године има зидове од ојачаног гранита и челика. Има 60 метара у пречнику, а високо је 18 метара. Водом се снабдева из резервоара испод морског дна и има генераторе за струју.

Поред соба уређених у складу са одређеним темама (нпр. соба посвећена историји авиона “Конкорд”), хотел има неколико џакузија, теретану, башту на крову и два ресторана.

 Дужности будућег менаџера хотела  

- Терање галебова са хелиодрома
- Контролисање пиштоља на игралишту за пејнтбол
- Пењање на врх светионика ради контроле сијалица
- Контролисање температуре воде у базену на крову
- Обезбеђење дневног улова рибе
- Вожња приватним моторним чамцем по Соленту
- Дегустација нових вина који ће се служити гостима
- Учење гостију техници отварања флаша помоћу сабље (“сабраж”)

  Кандидати могу да се пријаве на сајту компаније “АмаЗинг Венуес”.

Коментари / 0

Оставите коментар