АЕК чека Лазовића

Већина грчких медија са посебном пажњом испратила последње коло Суперлиге и тријумф црно-белих због најављеног доласка искусног нападача у Атину.

Фудбал 29.05.2014 | 17:33
АЕК чека Лазовића

Последње коло Суперлиге се са посебном пажњом пратило и у Грчкој. Конкретно, утакмица Партизана и Чукаричког. Разлог је Данко Лазовић. Тамошњи медији су препуни извештаја са утакмице у Хумској, а Лазовићев гол се описује као опроштајни од Партизановог дреса.

Већ данима се најављује Лазовићев трансфер у АЕК. Славни клуб из Атине који се из треће лиге вратио у друголигашки ранг види Србина као највеће појачање за наредну сезону. Директори Либеропулос и Бајевић су већ разговарали са нападачем који је заинтересован за селидбу у Атину.

Једино што искусног голгетера дели од преласка из Партизана у АЕК су финансијски услови. Разлика између онога што он тражи и онога што АЕК нуди је веома мала и медији у Грчкој су уверени да ће у наредних неколико дана доћи до реализације трансфера. У наредним данима се очекује састанак руководства атинског клуба на којем ће и дефинитивно бити дато зелено светло за довођење Данка Лазовића и остале активности у прелазном року, тако да је по свему судечи меч против Чукаричког био и опроштајни од дреса Партизана за искусног нападача.

Коментари / 0

Оставите коментар