AEK čeka Lazovića

Većina grčkih medija sa posebnom pažnjom ispratila poslednje kolo Superlige i trijumf crno-belih zbog najavljenog dolaska iskusnog napadača u Atinu.

Fudbal 29.05.2014 | 17:33
AEK čeka Lazovića

Poslednje kolo Superlige se sa posebnom pažnjom pratilo i u Grčkoj. Konkretno, utakmica Partizana i Čukaričkog. Razlog je Danko Lazović. Tamošnji mediji su prepuni izveštaja sa utakmice u Humskoj, a Lazovićev gol se opisuje kao oproštajni od Partizanovog dresa.

Već danima se najavljuje Lazovićev transfer u AEK. Slavni klub iz Atine koji se iz treće lige vratio u drugoligaški rang vidi Srbina kao najveće pojačanje za narednu sezonu. Direktori Liberopulos i Bajević su već razgovarali sa napadačem koji je zainteresovan za selidbu u Atinu.

Jedino što iskusnog golgetera deli od prelaska iz Partizana u AEK su finansijski uslovi. Razlika između onoga što on traži i onoga što AEK nudi je veoma mala i mediji u Grčkoj su uvereni da će u narednih nekoliko dana doći do realizacije transfera. U narednim danima se očekuje sastanak rukovodstva atinskog kluba na kojem će i definitivno biti dato zeleno svetlo za dovođenje Danka Lazovića i ostale aktivnosti u prelaznom roku, tako da je po svemu sudeči meč protiv Čukaričkog bio i oproštajni od dresa Partizana za iskusnog napadača.

Komentari / 0

Ostavite komentar