И даље непроходан пут Бијељина-Рача

Магистрални пут Бијељина - Рача и даље је непроходан, док се на правцу Бијељина - Зворник саобраћај одвија једном коловозном траком због појаве клизишта.

Република Српска 29.05.2014 | 09:53
И даље непроходан пут Бијељина-Рача

На магистралном путу Бањалука - Јајце, на дионици Крупа на Врбасу - Црна Ријека раније је пуштен саобраћај, с тим што се возила на појединим дијеловима пропуштју наизмјенично једном траком, а на дионици Црна Ријека - Јајце саобраћају путничка и теретна возила до 12 тона носивости.

На магистралном путу Лончари - Брчко саобраћај је обустављен због срушеног моста, а возила су преусмјерена преко Церика, малезијским путем према Брчком, саопштено је из Ауто-мото саеза Републике Српске.

Због одрона потпуно је обустављен саобраћај на регионалном путу Лопаре - Горња Тузла, у мјесту Веселиновац, па возила према Тузли могу користити заобилазни правац преко Прибоја.

Још су непроходни регионални путеви Зелиње - Дрињача, Факовићи - Жљебац, Шековићи - Каштељ и Будимлић Јапра - Подвидача. На магистралним путевима Клашнице - Прњавор, у Чардачанима, и Шепак - Коњевић Поље, те на регионалним Сребреница - Братунац, Коњевић Поље - Жљебац, Скелани - Жљебац, Љубовијски мост - Зелиње, Дрињача - Зелиње и Шековићи - Цапарде саобраћај се одвија једном траком због појаве клизишта.

На магистралном путу Билећа - Гацко, локалитет Степен, због опасности од одрона саобраћај се одвија једном коловозном траком. У току је санација путева Каракај - Цапарде и Братунац - Сикирић па се возила повремено пропуштају једном траком.

На дионици магистралног пута Маглај - Добој, у мјесту Косова, саобраћај је обустављен и преусмјерен на регионални пут преко Шеварлија, гдје се теретна возила до четири метра висине пропуштају наизмјенично, док путничка возила овом обилазницом саобраћају без ограничења.

На дионицама магистралног пута Симин Хан - Калесија, у мјесту Чакловићи, као и на правцу Оџак - Брод обустављен је саобраћај за теретна возила, док аутомобили иду једном траком.

Због клизишта једном траком саобраћај се одвија на магистралном путу Тузла - Бијељина, у мјесту Сељубље, гдје је на снази забрана саобраћаја за теретна возила преко 3,5 тоне.

Од 10.00 до 15.00 часова тунел "Црнаја" биће без електричне енергије због извођења неопходних радова на магистралном путу Коњиц - Јабланица.

ранични прелази Шамац, Брчко и Рача затворени су за саобраћај, а на осталим прелазима нема дужих задржавања.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БН

29.05.2014 07:57

Бице то добро све ,а није ни цудо сто нас је овако задесило какав смо завидан, неслозан народ.

ОДГОВОРИТЕ