I dalje neprohodan put Bijeljina-Rača

Magistralni put Bijeljina - Rača i dalje je neprohodan, dok se na pravcu Bijeljina - Zvornik saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom zbog pojave klizišta.

Republika Srpska 29.05.2014 | 09:53
I dalje neprohodan put Bijeljina-Rača

Na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, na dionici Krupa na Vrbasu - Crna Rijeka ranije je pušten saobraćaj, s tim što se vozila na pojedinim dijelovima propuštju naizmjenično jednom trakom, a na dionici Crna Rijeka - Jajce saobraćaju putnička i teretna vozila do 12 tona nosivosti.

Na magistralnom putu Lončari - Brčko saobraćaj je obustavljen zbog srušenog mosta, a vozila su preusmjerena preko Cerika, malezijskim putem prema Brčkom, saopšteno je iz Auto-moto saeza Republike Srpske.

Zbog odrona potpuno je obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Lopare - Gornja Tuzla, u mjestu Veselinovac, pa vozila prema Tuzli mogu koristiti zaobilazni pravac preko Priboja.

Još su neprohodni regionalni putevi Zelinje - Drinjača, Fakovići - Žljebac, Šekovići - Kaštelj i Budimlić Japra - Podvidača. Na magistralnim putevima Klašnice - Prnjavor, u Čardačanima, i Šepak - Konjević Polje, te na regionalnim Srebrenica - Bratunac, Konjević Polje - Žljebac, Skelani - Žljebac, LJubovijski most - Zelinje, Drinjača - Zelinje i Šekovići - Caparde saobraćaj se odvija jednom trakom zbog pojave klizišta.

Na magistralnom putu Bileća - Gacko, lokalitet Stepen, zbog opasnosti od odrona saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom. U toku je sanacija puteva Karakaj - Caparde i Bratunac - Sikirić pa se vozila povremeno propuštaju jednom trakom.

Na dionici magistralnog puta Maglaj - Doboj, u mjestu Kosova, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na regionalni put preko Ševarlija, gdje se teretna vozila do četiri metra visine propuštaju naizmjenično, dok putnička vozila ovom obilaznicom saobraćaju bez ograničenja.

Na dionicama magistralnog puta Simin Han - Kalesija, u mjestu Čaklovići, kao i na pravcu Odžak - Brod obustavljen je saobraćaj za teretna vozila, dok automobili idu jednom trakom.

Zbog klizišta jednom trakom saobraćaj se odvija na magistralnom putu Tuzla - Bijeljina, u mjestu Seljublje, gdje je na snazi zabrana saobraćaja za teretna vozila preko 3,5 tone.

Od 10.00 do 15.00 časova tunel "Crnaja" biće bez električne energije zbog izvođenja neophodnih radova na magistralnom putu Konjic - Jablanica.

ranični prelazi Šamac, Brčko i Rača zatvoreni su za saobraćaj, a na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BN

29.05.2014 07:57

Bice to dobro sve ,a nije ni cudo sto nas je ovako zadesilo kakav smo zavidan, neslozan narod.

ODGOVORITE