Погледајте захват уградње "унутрашњег" брусхалтера

Три жене у једној лондонској породици подвргле су се револуционарној операцији, уградње "унутрашњег" брусхалтера. Чудесни унутрашњи грудњак састоји се од силиконских корпи и трака.

Мода и љепота 29.05.2014 | 06:40
Погледајте захват уградње "унутрашњег" брусхалтера

Брусхалтер се уопште не примећује. После његове уградње "обични" грудњак није потребан. Операција траје 45 минута, а њена цена је од 1.200 до 7.300 евра скупља од стандардног захвата уградње силикона.Ова операција има једну велику предност у односу на уобичајене операције. Силикони из брусхалтера никако не могу да процуре.

Стручњаци су истакли да операција може да буде добра алтернатива уобичајеним захватима, али да мора да се уради истраживање дуготрајних ефеката оваквог брусхалтера. Велики ризик представља уградња трака које се смештају на ребра. Досадашња уградња силикона подразумевала је да се имплантанти постављају иза дојки како би се ризик свео на минимум.

Брусхалтер се уграђује испод коже и поставља се питање да ли његово дуготрајно ношење може да промени облик груди.Како су истакли стручњаци, грудњак је добро решење за жене са опуштеним грудима. Када се детаљно испита да ли је оваква процедура ризичнија или не од лифтинга груди, операција ће постати стандардни поступак.

 

Коментари / 0

Оставите коментар