Сулејман Величанствени тужи пластичног хирурга

 

Турски медији измишљају свашта

Забава 29.05.2014 | 06:24
Сулејман Величанствени тужи пластичног хирурга

 

Одавно је била пракса да јаке фиме и познате козметичке компаније унајмљују познате манекене или глумце да буду њихово заштитно лице како би се производи што боље продавали. А све чешће постоје и они који пласирају лажне информације, да би бар на такав начин добили на популарности. Међу њима је и једна приватна лекарска ординација која је одлучила да искористи популарност турског глумца Халита Ергенча, познатијег као Сулејман Величантсвени из истоимене серије, али оно на шта нису рачунали јесте да је глумац након тих гласина одлучио да пресавије табак и тужи доктора,пише Ало!

 

Иначе, у последње време по турским медијима може се прочитати да Халит Ергенч због претераног ношења кацига и турбана на снимању серије „Сулејман Величанствени“ остаје без косе. Неки су ишли чак до те мере да су писали да је глумац због тога добио комплеске и да се одлучио на један захват - пресађивање косе. Ту ситуацију је искористила ординација доктора Илкера Манваша, која је због „односа пацијента и доктора“ једно време ћутала, али „извор“ близак ординацији изјавио је да је Халит посетио ординацију и већ заказао трансплатацију.

 

Ова вест је стигла и до самог Халита, који ју је оштро демантовао:
- Идеја о трансплантацији косе ми није ни пала на памет. То не планирам да урадим ни у једном периоду свог живота. До сада чак нисам ни чуо за тај захват. Не знам одакле људима такве информације, али ситуација је свасвим јасна, ово је урађено због самопромоције - изјавио је чувени глумац а потом наставио:
- Многи су чак отишли корак даље и написали да сам већ обавио захват трансплантације косе. Неки су ме чак наводно видели да носим перику. Али, то су бесмислене приче. Није важно шта носиш на глави, све док је оно што чуваш у њој чисто и добро - искрено завршава глумац.

Коментари / 0

Оставите коментар