Sulejman Veličanstveni tuži plastičnog hirurga

 

Turski mediji izmišljaju svašta

Zabava 29.05.2014 | 06:24
Sulejman Veličanstveni tuži plastičnog hirurga

 

Odavno je bila praksa da jake fime i poznate kozmetičke kompanije unajmljuju poznate manekene ili glumce da budu njihovo zaštitno lice kako bi se proizvodi što bolje prodavali. A sve češće postoje i oni koji plasiraju lažne informacije, da bi bar na takav način dobili na popularnosti. Među njima je i jedna privatna lekarska ordinacija koja je odlučila da iskoristi popularnost turskog glumca Halita Ergenča, poznatijeg kao Sulejman Veličantsveni iz istoimene serije, ali ono na šta nisu računali jeste da je glumac nakon tih glasina odlučio da presavije tabak i tuži doktora,piše Alo!

 

Inače, u poslednje vreme po turskim medijima može se pročitati da Halit Ergenč zbog preteranog nošenja kaciga i turbana na snimanju serije „Sulejman Veličanstveni“ ostaje bez kose. Neki su išli čak do te mere da su pisali da je glumac zbog toga dobio kompleske i da se odlučio na jedan zahvat - presađivanje kose. Tu situaciju je iskoristila ordinacija doktora Ilkera Manvaša, koja je zbog „odnosa pacijenta i doktora“ jedno vreme ćutala, ali „izvor“ blizak ordinaciji izjavio je da je Halit posetio ordinaciju i već zakazao transplataciju.

 

Ova vest je stigla i do samog Halita, koji ju je oštro demantovao:
- Ideja o transplantaciji kose mi nije ni pala na pamet. To ne planiram da uradim ni u jednom periodu svog života. Do sada čak nisam ni čuo za taj zahvat. Ne znam odakle ljudima takve informacije, ali situacija je svasvim jasna, ovo je urađeno zbog samopromocije - izjavio je čuveni glumac a potom nastavio:
- Mnogi su čak otišli korak dalje i napisali da sam već obavio zahvat transplantacije kose. Neki su me čak navodno videli da nosim periku. Ali, to su besmislene priče. Nije važno šta nosiš na glavi, sve dok je ono što čuvaš u njoj čisto i dobro - iskreno završava glumac.

Komentari / 0

Ostavite komentar