Српска црква доноси помоћ из Копра

Поплава није бирала ни по једном критеријуму. Једноставно ријека је носила и уништавала све пред собом. Али, након потопа, опет је најтеже онима који су и раније били слаби и немоћни.

Република Српска 28.05.2014 | 22:34
Српска црква доноси помоћ из Копра

Управо за такве, Српска православна црква из Копра обезбиједила је донацију у бијелој техници и намјештају како би помогли најрањивијим становницима потопљеног Добоја.

Свештеник Тома Ћирковић наглашава да су ову акцију у Копру подржали људи свих вјероисповијести и да је тај осјећај за другога, без обзира које вјере био, оно што даје посебан значај оваквој хуманитарној акцији док архијерејски намјесник у Добоју Мирко Николић истиче да ће оваквих акција бити и у будућности.

Помоћ становницима Добоја заиста стиже са свих страна, и на свако кораку се могу чути само ријечи захвалности свима који су препознали размјере поплаве који је задесио овај град.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

васко

28.05.2014 21:50

БРАВО СВАКА ЧАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

згн.згн.44@гмаил.цом

29.05.2014 16:21

Ми вјерници сами смо се организовали без тог дотичног попа Томе, јер имамо лоша искуства 90-тих. Који вјерници су били сада уз њега када је прикупљо (сем попадије која је у кадру ха ха ха), нека покаже списак тих вјерника. Ми сами смо послали 20 тона помоћи, а њега нигдје није било и његове цркве коју је приватизовао. А од цркве је новац узео и купио 2 шпорета и 3 фриздера. Нека научи и да каже шта је донио за донацију....

ОДГОВОРИТЕ
Name

николиц.петар54@гмаил.цом

29.05.2014 16:24

Видју попа како оде сам да однсесе помоћи нашем народу. Оде да се излекламира. Е мој боже, земљо отвори се. Срам га било на шта себи гради репутацију доброг човјека. Уф смучими се човјек и све

ОДГОВОРИТЕ