Srpska crkva donosi pomoć iz Kopra

Poplava nije birala ni po jednom kriterijumu. Jednostavno rijeka je nosila i uništavala sve pred sobom. Ali, nakon potopa, opet je najteže onima koji su i ranije bili slabi i nemoćni.

Republika Srpska 28.05.2014 | 22:34
Srpska crkva donosi pomoć iz Kopra

Upravo za takve, Srpska pravoslavna crkva iz Kopra obezbijedila je donaciju u bijeloj tehnici i namještaju kako bi pomogli najranjivijim stanovnicima potopljenog Doboja.

Sveštenik Toma Ćirković naglašava da su ovu akciju u Kopru podržali ljudi svih vjeroispovijesti i da je taj osjećaj za drugoga, bez obzira koje vjere bio, ono što daje poseban značaj ovakvoj humanitarnoj akciji dok arhijerejski namjesnik u Doboju Mirko Nikolić ističe da će ovakvih akcija biti i u budućnosti.

Pomoć stanovnicima Doboja zaista stiže sa svih strana, i na svako koraku se mogu čuti samo riječi zahvalnosti svima koji su prepoznali razmjere poplave koji je zadesio ovaj grad.

(BN TV)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

vasko

28.05.2014 21:50

BRAVO SVAKA ČAST

ODGOVORITE
Name

[email protected]

29.05.2014 16:21

Mi vjernici sami smo se organizovali bez tog dotičnog popa Tome, jer imamo loša iskustva 90-tih. Koji vjernici su bili sada uz njega kada je prikupljo (sem popadije koja je u kadru ha ha ha), neka pokaže spisak tih vjernika. Mi sami smo poslali 20 tona pomoći, a njega nigdje nije bilo i njegove crkve koju je privatizovao. A od crkve je novac uzeo i kupio 2 šporeta i 3 frizdera. Neka nauči i da kaže šta je donio za donaciju....

ODGOVORITE
Name

[email protected]

29.05.2014 16:24

Vidju popa kako ode sam da odnsese pomoći našem narodu. Ode da se izleklamira. E moj bože, zemljo otvori se. Sram ga bilo na šta sebi gradi reputaciju dobrog čovjeka. Uf smučimi se čovjek i sve

ODGOVORITE