Рукавина у Панатинаикосу

Репрезентативац Србије је посла испадања Ваљадолида у Сегунду слободан у избору нове средине и налази се у завршној фази преговора са грчким великаном.

Фудбал 28.05.2014 | 11:30
Рукавина у Панатинаикосу

Ваљадолид није успео да се спаси и завршио је у шпанској Сегунди, али Антонио Рукавина неће делити судбину свог тима и играти у друголигашком разреду шпанског фудбала.

Већ смо писали о томе да српски десни бек има клаузулу у уговору са Ваљадолидом по којој је слободан у избору нове средине, ако клуб испадне у нижи ранг такмичења, а изгледа да неће много чекати на нови ангажман.

Грчки медији јављају да је Рукавина у завршним преговорима са грчким великаном Панатинаикосем. Занимљиво је да су атински Зелени желели Рукавину још док је играо у Партизану, али га је каријера из Хумске одвела у Борусија из Дортмунда, потом Минхен 1860. и на крају Ваљадолид у којем је одлично играо у претходне две сезоне.

Иако клаузула каже да је Рукавина слободан у избору нове средине, остаје још да Панатинаикос договори детаље са Ваљадолидом, јер Шпанцима следује одређени проценат од евентуалног трансфера српског дефанзивца из Атине.

Занимљиво је да је већи део навијача Панатинаикоса био шокиран када је чуо да Рукавина долази у ПАО, мислећи да је реч о њиховом бившем фудбалеру и хрватском нападачу Анту Рукавини који је био један од већих промашаја клуба у последњих пар година. Ипак, брзо им је пао камен са срца када су чули да је само реч о фудбалеру истог презимена и сличног имена.

Коментари / 0

Оставите коментар